Skip to main content
Til toppen

Dalen Vedmaskin 2054


En helhydraulisk vedmaskin for den kvalitetsbevisste bruker. 5 forskjellige modeller med et stort utvalg av ekstrautstyr.

Vedmaskin 2054 fra Dalen er en helhydraulisk maskin for vedprodusenter som stiller krav til effektivitet, funksjonalitet og brukervennlighet. 

Vedmaskinen har en kraftig kløyver med to hastigheter. Maskinens sylinder har kort slaglengde, som gjør den godt egnet for produksjon av fyringsved (30 cm). Kløyvesyklusen er 2,9 sekunder tur/retur og traktorens kraftuttak skal kjøres med 400 o/min. som gir mindre støy og drivstofforbruk. 

Det er hydraulisk styring av alle funksjoner, som sagpådrag, framtrekk av stokken og knivregulering. Funksjonene betjenes med en hånd ved hjelp av betjeningsbøylen. De mindre funksjonene styres av egne spaker. 

Vedmaskinen har kjedesag for hogstmaskiner. Når betjeningsbøylen for sag slippes, stopper kjedet, noe som er en fordel med tanke på slitasje, sikkerhet og støy. En justerbar oljepumpe aktiveres når sagsverdet betjenes og smører sagkjedet.

Maskinens design gir deg full kontroll og god oversikt over kappe- og kløyveprosessen. Fremtrekket sørger for enkel innmating av stokkene, og det brede innmaterbordet gir god plass til innkjøring av både store og krokete stokker. Den arbeider mest effektiv med stokker inntil 35 centimeter i diameter, men du kan kappe inntil 44 centimeter.  Hydraulikksystemet har to hydraulikkpumper som gjør det mulig å justere transportbåndets hastighet uavhengig av de andre funksjonene.

Verneskjermene og skjermen over kløyveren åpnes enkelt og maskinen er enkel å vedlikeholde. 

Vedmaskinen kobles til traktoren med Dalen koblingsramme. 

Vedmaskinen kommer i fem forskjellige modeller. 
 

 

Lenker
Min side