Skip to main content
Til toppen
Beitepussere fra Tehnos hos Eiksenteret

Nå får du beitepussere av høy kvalitet fra Tehnos hos Eiksenteret. Foto: Even Enger.

Beitepussere fra Tehnos hos Eiksenteret

Eikmaskin har inngått en avtale med Tehnos om salg av deres patenterte beitepussere gjennom sine Eiksentere. Dette er kvalitetsprodukter med blant annet elektronisk balansert rotor og utløsermekanisme som passer godt til det norske markedet.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Even Enger

– Vi har vært i dialog med Tehnos en god stund og er glade for å ha fått på plass en avtale om salg av deres beitepussere i det norske markedet. Fabrikken har produsert kvalitetsprodukter i over 30 år og lager solide maskiner med elektronisk balansert rotor som gir maskinen en svært jevn gange, forteller produktansvarlig Even Enger hos Eikmaskin.

Beitepussere er brukt i mange sammenhenger på norske gårder til beitepussing, grønngjødsling og til vedlikehold av veikanter. Eiksenteret vil tilby et bredt utvalg beitepussere fra den anerkjente slovenske produsenten. Avtalen kompletterer Eiksenterets allerede brede redskapsportefølje.

–  Eiksenteret vil alltid jobbe for å tilby riktige produkter til våre kunders behov. Beitepussere er viktig for våre kunder og hører naturlig til i vår portefølje av kvalitetsprodukter, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Eiksenteret vil levere frontmonterte beitepussere med arbeidsbredde opp til 3,0 meter, sidemonterte maskiner med arbeidsbredde opp til 2,8 meter og kombinasjonspussere med arbeidsbredde opp til 8,5 meter. De sidemonterte maskinene har en patentert utløsermekanisme som gir etter hvis du treffer et hinder og dermed reduserer faren for skade. Beitepusserne kan utstyres med ekstrautstyr som kombinert front- og bakmontering, hydraulisk sideforskyvning og hjul.

– Vi har kjørt noen demo-maskiner i høst og de gir ett veldig godt inntrykk. Beitepusserne fremstår som stillegående, solide og effektive. Den patenterte Low Vib-plasseringen av hammerknivene reduserer vibrasjonen i maskinen, noe som gir lengre levetid. Rotoren er balansert på en god måte og hastigheten er høyere enn på tradisjonelle beitepussere, noe som gir en god kapasitet og pent arbeid. Forsesongen er i gang og vi har et svært attraktivt introduksjonstilbud på beitepussere fra Tehnos som starter nå. De første maskinen vil bli levert våren 2021, sier Enger.

Lenker
Min side