Til toppen

Aspen 2 Alkylatbensin


inkl. mva.

Effektivt drivstoff for luftkjølige totaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.

Alkylatbensin som, i samarbeid med profesjonelle brukere, er utviklet for å skape et minst mulig miljøpåvirkelig drivstoff for luftavkjølte totaktsmotorer. Drivstoffet er blandet med to prosent helsyntetisk totaktsolje fra Aspen og er helt fri for etanol. Sånn skaper Aspen et bedre arbeidsmiljø for sine brukere. 

Drivstoffet er også laget for å sikre jevn drift, og er muig og oppbevare lenge med en lagringsstabilitet på 3 - 5 år, 

Luftavkjølte totaktsmotorer er som oftest å finne i motorsager, gresstrimmere, hekkesaker, kappesager, påhengsmotorer og mopeder.  Skulle du være i tvil om motoren din er totakter eller firetakter er det bestee tipset å se om det er mulighet for å fyle på olje eller om den kommer med peilepinne. Skule den ha det har du da en firetaktsmotor. 

Aspen autofiller for 5 liters dunk

Med Autofiller kan du enkelt og sikkert fylle drivstoff på maskinene dine. Påfyllingen stopper automatisk når tanken er full, og tilkoblingen passer alle tanklokk, selv hurtigkoblinger. Takket være gummikragen som tetter rundt tilkoblingen, får man et unikt system for dampretur. Luften suges inn separat fra drivstoffet, og påfyllingen blir rask og kontrollert. Den vedlikeholdsfrie autofilleren passer perfekt på våre femliters dunker, og den kan vris i alle retninger.
S0289389

Fyllingspipe til 5 liter og 25 liter kanner

Fyllingspipe til 5 og 25 liter kanner
S0289384

Fyllingspipe til 5 liter og 25 liter kanner

Fyllingspipe til 5 og 25 liter kanner
S0289386

Aspen 4 Alkylatbensin

Effektivt drivstoff for luftkjølige firetaktsmotorer, utviklet for å gi minst mulig miljøpåvirkning og et bedre arbeidsmiljø.
S0435622