Skip to main content
Til toppen

SILOKING TruckLine e.0 eTruck 2012


SILOKING eTruck 2012 – Mer kapasitet, mer kraft, stillegående og miljøvennlig.

eTruck handler om mer enn bare miljøvennlige maskiner. For TruckLine e.0 er nettopp en 100% elektrisk fôrblander, som da er et miljøvennlig alternativ av en fôrblander. Både trekkraft og miksing er elektrisk. TruckLine e.0 er i tillegg stillegående for både dyr og menneskers komfort, og slipper ikke ut noe eksos.

eTruck er en effektiv fôringsmaskin. Med denne maskinen får man både mikser, transport og utfôring i ett. Den er også billig i drift da det ikke vil være drivstoffkostnader rettet mot diesel, og man har muligheten for å bruke fornybar energi. 

e.Truck er designet med brukervennlighet i tankene. Førerhuset er enkelt og trucken er veldig enkel å vedlikeholde og lade.  

 

Med den nye SILOKING eTruck 2012 introduserer selskapet en ny versjon av elektrisk drevne fôrblandere med et beholdervolum på 12 til 20 m3. Den selvgående TruckLine imponerer med et nytt individuelt drivkonsept for blanding av skruer og hjul, samt litium-ion-batterier av høy kvalitet som sikrer topp ytelse. 

Den største versjonen med en kapasitet på 20 m3 er den nye basismodellen i serien Designet spesielt for større gårder og husdyr, hvor fôring også bør skje elektrisk og stille. De nyinstallerte litiumjernfosfatcellene her gir høy eksplosjon og brann sikkerhet, og takket være deres sterke 96-volts effekt leverer de et perfekt mikseresultat og likt effektiv og pålitelig drift, selv med forhold på 450 kg/m3.

 

Maksimal ytelse for større volumer

Den nye serien ble utviklet ikke bare for maksimal ytelse og større volumer, men også

for høyeste arbeids- og betjeningskomfort, absolutt pålitelighet og sikkerhet, samt et estetisk tiltalende design. Bortsett fra den minste modellen, eTruck 2012-12 med en kapasitet på

12 m3 og kun én blandeskrue, de nye modellene har hver to blandeskruer, hver drevet av

sin egen motor. Den totale systemeffekten til blandedrevet er 80 kW. Dette sikrer perfekt oppløsning og en homogen fôrblanding selv med rundballer.

 

Innovativ teknologi, utprøvd konsept

Batterikapasiteten til de innovative litiumjernfosfatcellene til eTruck 2012 er tilstrekkelig for to til fire beholderfyllinger, og batterilevetiden tillater 3000 til 5000 fulladesykluser.

Lenker
Min side