Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine Classic Compact


En førsteklasses, kompakt fullfôrvogn med vertikale skruer for blanding og fordeling av fullfôr.

SILOKING Compact er hakket større en SILOKING Smart, og er en modell i mellomsjiktet som innehar alle fordelene til en stor fullfôrsvogn. Med et smidig karosseri er vognen fleksibel og lett å manøvrere. Den passer derfor utmerket også i små og trange bygninger. 

Man skal ikke la seg lure av størrelsen her, for SILOKING Compact tåler høy kontinuerlig last og er en robust designet maskin.  

Designet på tankentanken sørger for at man kan blande både fôr fra plansiloer, bryte opp rundballer med gras eller halm og kutte opp langfibret fôr samt sikre en optimal innblanding av kraftfôr og mineraler

Vognen passer til enhver type gård da den har mange muligheter for utfôring. Det er her muligheter for luker på høyre eller venstre side, SILOKINGs egne transportbånd foran eller bak eller, eller ekstra høydejusterbare transportbånd for høye trau. 

SILOKING TrailedLine Classic er en serie av fire fullfôrblandere av høyeste standard. Dette er vogner som du kan stole på. Vognen er designet for at alt av fôr losses av uten at noe blir liggende igjen, eller at systemet tettes. Tanken er laget for å optimalisere blandetid og bevare fôrstrukturen, samtidig som den også reduserer driftskostnadene.

SILOKING TrailedLine Classic er laget for å ha lang levetid og er enkel og pålitelig å betjene. 

Lenker
Min side