Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine 4.0 System 1000+


Den vertikale fullfôrsvognen for alle som ønsker minimalt med blandingstid samtidig som fôret beholder en jevn og god kvalitet. Passer perfekt for gårder med 1000 kyr eller mer.

For gårder med 1000 kuer eller mer er 1000+ 4535 den perfekte fullfôrvognen, da den kombinerer høy kapasitet med maksimal nyttelast. Vognen fordeler vekten på tre aksler, noe som tar vekk en del av belastningen på bakken når man kjører med fullastet vogn. Vognen sørger også for maks komfort ved kjøring på vei, selv med maksimum tillatt last på 18 tonn. To styringsaksler sørger også for at vognen er fantastisk å navigere på gården. 

3 vertikale blandeskruer sørger for rask og konsekvent fôrblanding, noe som sparer både tid og drivstoff.
 

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.


SILOKING TrailedLine 4.0 kommer også med et meget robust ramme, som gir høy lastekapasitet. Det firkantede rammeverket i vognen sørger for at karosseriet er torsjonsbestandig. 

Selv på ujevne flater, og med fullastet vogn sørger SILOKING sine spesielle veieceller for, nøyaktig vekt av lasten. Veiesystemet er kablet med syrefaste kabler som kjøres i ryddige og trygge kabelkanaler. Alt dette er kvalitetsfunksjoner som er med på å sørge for lang levetid og konsekvent, trygg bruk.   

Lenker
Min side