Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine 4.0 Premium 1814/2218/3022


Den premiume vertikale fullfôrsvognen for alle som ønsker minimalt med blandingstid samtidig som fôret beholder en jevn og god kvalitet.

Premium-vognene til SILOKING har en kant på tanken, noe som er med på å sørge for korte blandetider og et homogent blandingsresultat. Gjennom SILONOX (en slitesterk legering i rustfritt stål), og den firkantede, vridningsbestandige rammen på vognen, samt en fire-planets girkasse, er driftssikkerheten på vognen fenomenal. 

Når vognens høyde tilpasses bygningene den skal gå i vil også blandeskruen(e)s høyde tilpasses høyden på tanken slik at forholdet mellom høyde på tank og skrue alltid er optimal. 
Modeller fra TrailedLine 4.0 Premium 3022-26 og oppover er utstyrt med en tandemaksel (med styrende aksling eller aksling med tvangsstyring som ekstrautstyr).
 

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.


SILOKING TrailedLine 4.0 kommer også med et meget robust ramme, som gir høy lastekapasitet. Det firkantede rammeverket i vognen sørger for at karosseriet er torsjonsbestandig. 

Selv på ujevne flater, og med fullastet vogn sørger SILOKING sine spesielle veieceller for, nøyaktig vekt av lasten. Veiesystemet er kablet med syrefaste kabler som kjøres i ryddige og trygge kabelkanaler. Alt dette er kvalitetsfunksjoner som er med på å sørge for lang levetid og konsekvent, trygg bruk.   

Lenker
Min side