Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 3227


SILOKING setter både bonde og dyra først med TrailedLine 4.0, den vertikale fullfôrsvognen for alle som ønsker minimalt med blandingstid samtidig som fôret beholder en jevn og god kvalitet.

Dette er vognen for deg som ønsker en fullfôrsvogn som har høy kapasitet med lavt kraftbehov. Den kjegleformede tanken i kombinasjon med liten diameter på den nedre platen sørger for at man bare trenger en traktor med 100 hestekrefter for å drifte vognen. Dette er altså en krafteffektiv fullfôrsvogn med hele tre blandeskruer. De tre vertikale blandeskruene sørger for rask og konsekvent fôrblanding, noe som sparer både tid og drivstoff.

Selv med en nyttelast på 12 tonn, starter mikseren uten problemer, og er skånsom mot traktoren. 
 

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.


SILOKING TrailedLine 4.0 kommer også med et meget robust ramme, som gir høy lastekapasitet. Det firkantede rammeverket i vognen sørger for at karosseriet er torsjonsbestandig. 

Selv på ujevne flater, og med fullastet vogn sørger SILOKING sine spesielle veieceller for, nøyaktig vekt av lasten. Veiesystemet er kablet med syrefaste kabler som kjøres i ryddige og trygge kabelkanaler. Alt dette er kvalitetsfunksjoner som er med på å sørge for lang levetid og konsekvent, trygg bruk.   

Lenker
Min side