Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine 4.0 Compact


Den kompakte vertikale fullfôrsvognen for alle som ønsker minimalt med blandingstid samtidig som fôret beholder en jevn og god kvalitet.

Kompakt-modellen av TrailedLine 4.0 er perfekt for arbeid i bygninger med et begrenset område. Den er enkel å manøvrere og beveger seg jevnt. Vognen har ingen problemer med å bryte opp rundballer, og med sine mange muligheter for utmating kan den tilpasses forskjellige, individuelle gårdsforhold. 

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.


SILOKING TrailedLine 4.0 kommer også med et meget robust ramme, som gir høy lastekapasitet. Det firkantede rammeverket i vognen sørger for at karosseriet er torsjonsbestandig. 

Selv på ujevne flater, og med fullastet vogn sørger SILOKING sine spesielle veieceller for, nøyaktig vekt av lasten. Veiesystemet er kablet med syrefaste kabler som kjøres i ryddige og trygge kabelkanaler. Alt dette er kvalitetsfunksjoner som er med på å sørge for lang levetid og konsekvent, trygg bruk.   

Lenker
Min side