Til toppen

SILOKING SelfLine 4.0 System 1000+ 3225


Med en selvgående fullfôrsblander kan man tjene inn opptil 50% av tiden det ville tatt å gjøre samme jobben med en slept fullfôrsvogn. Også drivstoffsinnsparingen kan være betydelig ved en selvgående maskin. Derfor har SILOKING produsert SelfLine 4.0 serien.

Designet for gårder med 1000 kyr eller flere er System 1000+ 3225 en stor, selvgående fullfôrblander som egner seg godt for store gårder, eller i et samdrift med flere fjøs. Takket være det 3-akslede karosseriet kan den lastes med opptil 12 tonn med redusert belastning på karosseri, dekk og kjøreflate, og med aktiv styring av for- og bakakslene er 1000+ vanvittig manøvrerbar.

Tanken kommer med høy kapasitet fra 25 m3 til 32 m3, hvor fôrmiksen blandes raskt og homogent. 

 

Ikke bare er SelfLine en maskin som holder driftskostnadene nede. Den er også en robust maskin, designet for å vare lenge. Gjennom SILOKING sin egne teknologi SILONOX er luker og innmater forsterket med en slitesterk legering i rustfritt stål. 

Den ytelseskraftige innmateren er to meter bred og utrustet med 42 kniver belagt i wolframkarbid, og like mange skuffer. På denne måten sørger SelfLine 4.0 for å ha høy effektivitet på lasting uten at det går på bekostning av kvaliteten på fôret. Fôret transporteres raskt og uten tilbakestrømming da transportkanalen nesten er plassert symmetrisk på maskinen.  

De tre forskjellige enhetene (Drivverk, lasting og blander) er alle hydraulisk drevet for økt produktivitet og effektivitet og krever bare vedlikehold hver tusende time. 

70% av all vekt, inkludert lasten, legger seg på maskinens fremre aksling. Dette skaper bedre trekkraft og høy stabilitet uavhengig av om tanken er full eller ikke. Maskinen er komfortable å kjøre, selv på dårlige veier.   

Det innovative 3-punkts karosseriet på SelfLine 4.0 gjør den utrolig lett å håndtere og rask. den firkantede rammen er vridningsfri og garanterer lang levetid samt nøyaktig veiing. Ved spesielt smale fôrbrett kan fôret tømmes på begge sider samtidig uten at man kjører over fôrstrengen.