Skip to main content
Til toppen

Rengjøringsmidler

Vi har stort utvalg vaskemidler, inkludert midler til høytrykksvaskere og varmtvannsvaskere som sørger for rask og effektiv rengjøring. 

Visning
Sorter
Husqvarna PW kjøretøyrens og voks, 2,5l

For rengjøring i bil og i andre skånsomme flater. Dette er en kraftfull såpe som fungerer som en 3-1 vaskesett med både vask, rens og polering i ett. Passer alle Husqvarna høytrykksspylere.

S0678230
Turtle Wax Microfiber kluter (40 stk)

40 stk universalkluter i en dekorativ eksponeringskartong. Forpakningen fungerer som en dispenser der en enkelt kan dra ut en og en klut. Klutene i størrelsen 30x30cm passer utmerket til mange oppgaver rundt om i hus, hage, garasje, bil, camping-vogn/caravan eller båt. Gjenbruk: Klutene kan vaskes på 60ºC uten bruk av tøymykner.

S0954794
Turtle Wax Ice Remover (500ml)

Tiner raskt og enkelt is fra ruter og forhindrer ny isdannelse. For å fjerne is: Spray ICE Remover direkte på den isbelagte ruten og la virke i et minutts tid. Fjern eventuelle rester av is med en skrape. Mot dugg: Spray ICE Remover på en klut og tørk over rutens innside.

S0954789
Turtle Wax Startgass (300 ml)

Starthjelp for bensinmotorer. Startgass av høy kvalitet for alle bensinmotorer. Letter start i kaldt og fuktig værforhold. Langt sprayrør gir lettere ankomst følger med. Beregnet for bil, båt, traktor, moped, gressklipper med mer.

S0954820
Turtle Wax Låsolje med PFTP

En av de beste låseoljene. Spray 2-3 ganger i året for å sikre optimal låsefunksjon. Smører, tiner og vedlikeholder.

S0954792
Turtle Wax Micro Power avfetting (1 l)

En svanemerket avfetting som effektivt fjerner smuss, olje, asfalt, veisalt samt fett. Den både avfetter og vasker overflaten. Kan brukes på både våte og tørre overflater, noe som gjør den ideell som forvask gjennom hele året. Skader ikke metall eller lakk.

S0954860
Turtle Wax Super Sikt (500 ml)

Siktforbedrer i konsentrat. Gir optimal sikt ved å fjerne trafikkfilm og insekter. Kan blandes i vann eller helles i spylervæske. 1dl rekker til 10 liter væske.

S0954821
Turtle Wax Prewash-T (5l)

En unik forvask som erstatter tradisjonelle avfettinger. Produktet har en gel-aktig konsistens noe som sikrer optimal effekt. Renner eller tørker ikke på overflaten. Løser effektivt salt, asfalt samt annen tøff smuss før bilvask. Vinner av en rekke tester.

S0954810
Turtle Wax Silikonspray

Silikon av høy kvalitet som smører, beskytter og isolerer. Utallige bruksområder som dørlåser, vaiere, skinner etc. Etterlater en usynlig overflate. Silikonsprayen holder gummilister myke, beskytter mot fukt og knirk og forhindrer fastfrysing. Også for hjem og hobby.

S0954817
Turtle Wax Wipes Glass Cleaner

• Rask og effektiv rengjøring av glass og speil både innvendig og utvending
• Gir rent glass, fri for smuss og skjolder
• Ekstra god forsegling for lang holdbarhet
• Materialet i klutene er 100% plastfritt og biologisk nedbrytbart
• Inneholder 40 stk slitesterke wipes.

S0954856
Turtle Wax Carpet & Rubber Heavy Duty Cleaner

Kraftig rengjøring som fjerner flekker og smuss. Utviklet for gummimatter og tekstiler i bilens gulv. Børsten sikrer enkel tilgang til alle kriker og kroker i bilens interiør. Børsten er skånsom mot tekstiler, samtidig som den samler opp hår og smuss. Odor-X™ teknologien fjerner dårlig lukt på molekylnivå. Etterlater en beskyttende overflate for å forhindre fremtidige flekker. Hurtigtørkende.

S0954806
Nilfisk rengjøringsmiddel for biler 2,5 ltr

Nilfisk Car Combi Cleaner er et utmerket vannbasert rengjøringsmiddel for biler, sykler, motorsykler og campingvogner. Det miljøvennlige rengjøringsmiddelet er skånsomt mot lakkerte overflater, men har kraftig virkning på smuss, olje og fett. Rengjøringsmiddelet, som inneholder voks, gjør det enkelt å gjøre strålende rent samtidig som overflaten får et vannavstøtende lag. Rengjøringsmiddelet anbefales brukt med Nilfisk skumsprayer som gjør påføring og fortynning enkelt.

S0503866
Lenker
Min side