Til toppen

Løvblåsere

Det viktigste elementet for en løvblåser er at den blåser med nok styrke.  En god løvblåser sparer deg for tid og ryggproblemer.  Husqvarna og Cramer sørger for at alle bruksområder er dekket med sitt utvalg. Enten du har bruk for en enkel løvblåser, eller en til profesjonelt bruk har Eiksenteret utvalget.

Sorter etter:

Cramer 40B730 løvblåser 40V

reydd gangstien og hagen med batteridreven løvblåser fra Cramer!
S0824862

Cramer 82BP1300 løvblåser ryggmodell 82V

Tidseffektiv løvblåser med ryggmontering. Blåseren har høy lufthastighet og kraftig kapasitet.
S0824860

Husqvarna 525BX blåser

 Kraftfull og effektiv håndholdt blåser for profesjonell bruk. Den patenterte X-Torq- motoren i kombinasjon med vifte og viftehus gir god kapasitet og er lett å kontrollere.
S0494854

Husqvarna blåser 320iB u/batt og lader

Lett, brukervennlig og stillegående batteridrevet blåser. Et enkelt trykk på tastaturet starter maskinen umiddelbart til enhver tid, og cruisekontrollen gjør at du kan ha fullt fokus på å blåse bort løv og rusk. Blåseren har også en boostmodus som gir litt ekstra kraft når du trenger det.
S0737969

Husqvarna blåser 525iB u/batt og lader

Velbalansert, komfortabel og effektiv profesjonell batteridrevet blåser. Maskinens lave lydnivå gjør det mulig å arbeide selv på travle steder. Et enkelt trykk på tastaturet starter maskinen umiddelbart til enhver tid, og cruisekontrollen gjør at du kan ha fullt fokus på å blåse bort løv og rusk. Blåseren har også en boostmodus som gir litt ekstra kraft når du trenger det.
S0737971