Til toppen

HONDA ROBOTKLIPPER HRM40EEC


inkl. mva.

Liten og kompakt robottklipper for arealer opp mot 400 m2. Denne robotklipperen gjør jobben for deg!

Mange hageeiere, og de som klipper plen på profesjonell basis, investerer for tiden oftere og oftere robotklippere som gjør jobben for deg. Dette er utrolig tidseffektivt, da du slipper å bruke dyrebar tid på å gjøre jobben manuelt, samtidig som at robotklippere klipper plenen ofte for jevn og optimal plenflate. Robotklippere er en måte å holde plenen frodig og nyklipt på gjennom hele sesongen.

Klipperne fra Honda er intet unntak. Dette er stillegående robotklippere som kan jobbe helt fritt for å irritere naboer og andre publikummere, som gjør hele jobben automatisk og til og med lader seg selv, samtidig som den finklipper gresset til gjødsel slik at du ikke trenger og rake, og plenen holder seg grønn og fin. 

Dette er en Klipper i Miimo-serien til Honda. Disse er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tål hyppig opp- og utladninger. Samtidig kommer de med sikkerhetsløsninger gjennom egen, unik produktkode som sørger for at klipperen er ubrukelig for alle som ikke har koden din, samtidig som at den gir fra seg alarmsignal når den løftes. Da vil den heller ikke starte igjen før du har kommet med koden din.

Klipperen kommer også med sensorer som sørger for at den klarer å manøvrere seg rundt hindringer, og motorene i klipperen stoppe automatiske om den løftes. 

HRM 40 er en praktisk, liten og nett klipper som er perfekt for mindre plener og hageflekker. Den kan arbeide på flater opptil 400 m2, og er en moderne, hendig liten klipper.