Til toppen

Fransgård FKR-1501 krattknuser


Krattknuser FKR-1501 har en sterk konstruksjon og mange unike detaljer, som gir en høy fleksibilitet og muligheter for effektivt arbeid i krevende miljøer. Den kan arbeide i mange forskjellige materialer, alt fra kraftig gress til meget tett kratt og mindre trær. Krattknuseren kan også brukes til klipping av lange greiner som henger ned. Krattknuseren er perfekt for rydding langs veier og jordekanter.

Maskinen har en rekkevidde på 4,55 m fra senter på traktoren. Den kan kjøre i loddrett posisjon fra 0 – 4 meter i høyden og 35 ° nedover. Det fleksible pannen gjør at man kan arbeide på begge sider av en grøft fra samme posisjon. Maskinen har en hydraulisk sideforskyvning på 1,5 m og hydraulisk tilt på klippe pannen.

Den hydrauliske sylinderen til klippepannen kan med fordel være i flytestilling under arbeidet, da vil maskinen følge bakken perfekt.

Maskinen drives via PTO med 2 kraftige 3-spors Power reimer med dobbel strammefunksjon på den lange reima. Dette bidrar til best mulig drift og minimal slitasje på maskinen, selv i de tøffeste miljøene.

Transportbredden er 2,5 m og maskinen krever en traktor med en vekt på 5 tonn.

Maskinen har fjærbelastet påkjøringssikring som standard.

 

TEKNISKE DATA

Produktnummer FRAN FKR 1501
Vekt (frakt vekt) 910 kg
Oljetrykk 180 bar
Oljemengde I/min 3 dobbeltvirkende uttakt (4)
PTO o/min 540
Arbeidsbredde 150 cm
Flistykkelse Max 10 cm virke
Innfestning Kat 2 og 3 trepunkt
Sideforskyvning 150 cm

Hydraulisk åpning av frontskjerm er ekstrautstyr.