Skip to main content
Til toppen
En fleksibel transportløsning

BIGAB krokløfthengere er en tre-i-én-løsning med kornkasse, dumperflak og maskinflak. Nå får du disse solide og fleksible vognene hos Eiksenteret.

En fleksibel transportløsning

Nå får du BIGAB krokløfthengere og Farma tømmervogner og -kraner fra FORS MW hos Eiksenteret. Dette er produkter det har vært etterspørsel etter, spesielt fra entreprenører og kornbønder.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: FORS MW

– BIGAB krokløfthengere er en tre-i-én-løsning med kornkasse, dumperflak og maskinflak. Den passet godt både for entreprenører som kjører med for eksempel dumperkasser og kornbønder som transporterer avlingen i korn-containere, forteller produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin.

Leverandøren FORS MW har hovedkontor i Estland, der de etablerte seg i 1992. De er kjente for sine solide og fleksible vogner.

– Vi har hatt etterspørsel etter krokløfthengere, og mener BIGAB er produkter som passer godt inn i porteføljen vår, understreker Baarlid.

Flere modeller

BIGAB 12-15 G2 krokløfthengere har en tippvinkel på 60 prosent, noe som er 12 grader mer enn på forrige generasjon. Tipphastigheten er også forbedret. BIGAB 10-14 G2 tipper i halv hastighet i forhold til tidligere modeller, og etter tipping legger du bare vognen i flytposisjon så er du raskt nede i transportmodus. Hengeren er tilpasset den profesjonelle brukerens krav til kvalitet og fleksibilitet. Den er både smidig og solid, og har i tillegg en kraftig pendelboggi med solid nav.

G2-vognene har rammelås og boggiblokkering for sikrere veksling. En kraftig dobbeltsidig hydraulisk lås på rammen er standard, og vognen har boltet drag for økt fleksibilitet. Chassiset er lakkert i tokomponentfarge med høyere UV-beskyttelse.

Profesjonelle brukere

BIGAB har et stort utvalg hengere i ulike størrelser, fra 10-14 til 22-27. En av bestselgerne er BIGAB 15-19, bygget for 5500-6000 mm flaklengder. Toppmodellen BIGAB 22-27 er laget for store belastninger. Draget er hydraulisk avfjæret med akkumulator. Ved behov kan det overføres vekt fra hengeren til hengerfestet.

I tillegg til BIGAB krokløfthengere vil Eiksenteret også tilby Farma tømmervogner og -kraner. FORS MW har markedets bredeste utvalg tømmerhengere med kran, og kan levere redskap tilpasset ditt behov.

Stikk innom Eiksenteret hvis det er noe du lurer på.

 

Lenker
Min side