Skip to main content
Til toppen

Amazone Cirrus såmaskin


Cirrus er en såmaskin som kjennetegnes ved sin suverene, presise arbeidsytelse. Med arbeidsbredder fra 3 m til 6 m og beholderstørrelser fra 3 000 l til 4 000 l er Cirrus-serien svært effektiv. På grunn av fleksibiliteten og forskjellige transportsystemkonsepter tilbyr Cirrus den riktige løsningen for enhver gård, fra kompakte såkombinasjoner til storskala såmaskiner.

Amazone Cirrus såmaskin

Cirrus Såmaskin Avansert såteknologi for optimal avlingsproduksjon

Amazone Cirrus såmaskin er utviklet for å møte behovene til moderne landbruk med høy presisjon og effektivitet. Denne kraftige såmaskinen kombinerer jordbearbeiding og såing i én operasjon, noe som sikrer optimal etablering av avlinger. Cirrus er utstyrt med et sofistikert såsystem som gir jevn fordeling av frø, noe som resulterer i jevn vekst og høye avlinger.

 

Høy presisjon og pålitelighet

Cirrus såmaskin er kjent for sin presise frøplassering, noe som er avgjørende for å oppnå høy avlingskvalitet. Maskinen benytter avansert teknologi for å sikre nøyaktig sådybde og frøfordeling, selv under varierende jordforhold. Det pneumatiske såsystemet sørger for at hvert frø plasseres med maksimal nøyaktighet, noe som forbedrer spiringsraten og gir en jevn plantebestand.

Robust og allsidig design

Med en solid og robust konstruksjon er Cirrus såmaskin bygget for å tåle krevende arbeidsforhold og langvarig bruk. Den er designet for å være allsidig og kan håndtere ulike frøtyper og såmetoder. Enten du sår i bearbeidet jord eller i direktesåing, tilpasser Cirrus seg enkelt for å møte dine spesifikke behov. Maskinen er også utstyrt med store frøbeholdere, noe som reduserer behovet for hyppig påfylling og øker effektiviteten i feltet.

Innovative funksjoner og brukervennlighet

Amazone Cirrus såmaskin er fullpakket med innovative funksjoner som forbedrer både brukervennlighet og ytelse. Den integrerte elektroniske kontrollenheten gir enkel overvåking og justering av såprosessen, mens presisjonsteknologier som GPS-styring og ISOBUS-kompatibilitet sikrer optimal nøyaktighet og effektivitet. Cirrus er også utstyrt med et intelligent overvåkingssystem som varsler operatøren om eventuelle uregelmessigheter, noe som sikrer en problemfri såopplevelse.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Kombinert jordbearbeiding og såing for effektivitet
  • Presis frøplassering for optimal avlingskvalitet
  • Pneumatisk såsystem for nøyaktig frøfordeling
  • Robust konstruksjon for langvarig bruk
  • Store frøbeholdere for redusert påfyllingsfrekvens
  • Elektronisk kontrollenhet for enkel overvåking og justering
  • Kompatibel med GPS-styring og ISOBUS for høy presisjon
  • Intelligent overvåkingssystem for pålitelig drift

 

Amazone Cirrus såmaskin – din løsning for effektiv, presis og pålitelig såing i moderne landbruk.

Lenker
Min side