Skip to main content
Til toppen

Amazone Catros skålharv


Catros er ideell for grunn og intensiv jordarbeiding. Den har meget høy kapasitet og fungerer like godt i stubben rett etter skurtreskeren som på pløyd mark. Med Catros kan du kjøre uten problemer i arbeidshastigheter fra 12 til 18 km/t. Det gir høy kapasitet og reduserer arbeidskravene til et minimum.

Amazone Catros Skålharv

Effektiv jordbearbeiding for moderne landbruk

Amazone Catros skålharv er den ideelle maskinen for bønder som ønsker effektiv, pålitelig og allsidig jordbearbeiding. Utstyrt med skålformede skiver, er Catros designet for å skjære og mikse jorden på en måte som forbedrer jordstrukturen og forbereder et optimalt såbed. Skivene er vinklet for å sikre en aggressiv inntrengning og effektiv blanding av planterester i det øverste jordlaget, noe som bidrar til økt jordfruktbarhet og bedre vekstforhold for avlinger.

 

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Catros skålharv utmerker seg med sin evne til å tilpasse seg ulike jordtyper og arbeidsforhold. Den kan brukes til både grunne og dype bearbeidingsoppgaver, noe som gjør den perfekt for en rekke landbruksbehov. Med sin høye arbeidskapasitet og effektivitet sparer Catros tid og reduserer drivstofforbruket, noe som gjør jordarbeidet mer kostnadseffektivt. Den robuste konstruksjonen og bruk av høykvalitets materialer sikrer lang levetid og pålitelig ytelse selv under de mest krevende forhold.

 

Avansert teknologi og brukervennlighet

Amazone Catros skålharv er utstyrt med en rekke innovative teknologiske funksjoner som forbedrer brukervennligheten og presisjonen i jordbearbeidingen. Arbeidsdybden kan enkelt justeres for å tilpasses ulike behov, og noen modeller er kompatible med moderne presisjonsteknologi som GPS-styring, som gir optimal nøyaktighet og effektivitet i feltarbeidet. Kombinasjonen av avansert teknologi, robusthet og høy ytelse gjør Amazone Catros til det foretrukne valget for bønder som ønsker å optimalisere sine landbruksprosesser og oppnå bedre avlingsresultater.

 

Nøkkelfunksjoner:

  • Effektiv jordbearbeiding: Skålformede skiver skjærer og mikser jorden effektivt, forbedrer jordstrukturen og forbereder såbedet.
  • Allsidighet: Kan brukes til både grunne og dype jordbearbeidingsoppgaver, og fungerer godt på ulike jordtyper. Fungerer godt selv under våte og vanskelige forhold.
  • Høy arbeidskapasitet: Øker effektiviteten og sparer tid under feltarbeidet.
  • Redusert drivstofforbruk: Effektiv drift som reduserer energikostnadene.
  • Robust konstruksjon: Laget av høykvalitets materialer som sikrer lang levetid og pålitelig ytelse.
  • Brukervennlighet: Enkel betjening og tilpasning, noe som gjør den praktisk for både små og store gårder.
  • Teknologiske funksjoner: Enkel justering av arbeidsdybde og kompatibilitet med presisjonsteknologi som GPS-styring for optimal nøyaktighet.
  • Lavt vedlikeholdsbehov: Enkel å vedlikeholde med langvarige komponenter som reduserer behovet for hyppig service.

 

Amazone Catros  – din partner for moderne, effektiv og bærekraftig jordbearbeiding.
Lenker
Min side