Skip to main content
Til toppen

Arbeidshesten for den norske bonden

Fendt 300-serien er en kompakt og allsidig traktor som tilfredsstiller de høyeste krav til kvalitet og ytelse. Den er godt egnet til tungt trekkarbeid, grasproduksjon, transport og særlig frontlastarbeid.  En skikkelig allrounder, med andre ord!

  • Fire modeller fra 113-142 hk
  • Kan leveres som Power, Profi og ProfiPlus
  • Trinnløs Vario transmisjon, 40 km/t
  • Egonomisk tilpasset førerhus
  • Komfortbetjeninger på høyre sidekonsoll (Multifunksjonsspak integrert i sidekonsoll tilgjengelig som tilleggsutstyr)

Eik-pris fra kr:

859.000

eks mva

MERK! Rente fra 0,99 % i mars gjennom AGCO FInance – inkludert tre måneder fri forsikring

Byttet Fendt mot melking i ett år
Byttet Fendt mot melking i ett år

Mari Stormoen fra Alvdal lovte faren John at hun skulle melke i et helt år hvis han kjøpte en ny Fendt 313. Vi er usikre på hvordan det har gått med melkingen, men traktoren står i alle fall på gården.

Liten, sterk og populær
Liten, sterk og populær

Toppmodellen i Fendt 300-serien heter Fendt 313 og er både liten og sterk. Ikke rart den ble kåret til «Tractor of the Year 2019» i Utility-klassen på EIMA i november. Nå tar Fendt 313 Norge med storm.

Fendt 313 årets traktor
Fendt 313 årets traktor

Under den årlige EIMA International-messen i Bologna ble Fendt 313 kåret til «Årets traktor 2019» i kategorien «best utility». Den internasjonale juryen består av fagjournalister fra 26 land.

– Fendt er best!
– Fendt er best!

Yngve Fardal driver melkeproduksjon innerst i Fuglesetfjorden i Høyanger. Med bratt terreng og mye nedbør kunne grasproduksjonen vært en utfordring, men med lette og sterke Fendt-traktorer er det uproblematisk.

Lenker
Min side