Skip to main content
Fendt Tigo 40MR er en robust, fleksibel og kompakt vogn som passer godt til norske forhold.
FENDT TIGO Allsidig. Kompakt. Slitesterk.

FENDT TIGO LESSEVOGNER

Å høste gras kan gjøres på mange forskjellige måter. Lessevogner er kanskje noe av den mest driftssikre måten å gjøre det på. Fendts lessevogner effektiviserer slåtten, og arbeider med høy kapasitet.  Fendts lessevogner sørger for at jobben blir gjort på optimal tid, og med minimalt av vedlikehold. Den kjente kombinasjonen av kvalitet og komfort gjør Fendt til det naturlige valget når man skal investere i ny lessevogn. 

FENDT TIGO MS/MR

Fendt Tigo MS er enestående på markedet, særlig når det gjelder jobbene i hverdagen. Den utrolig jevntgående svingarmenheten er spesielt egnet til bruk for høy. Det er heller ikke noe problem for dette multitalentet, med en lastekapasitet på opptil 39 m³, å kjøre silofôr hver dag.

Fendt Tigo MR Profi lessevogn gir deg profesjonell teknologi for ditt gårdsbruk. Førsteklasses når det gjelder fôrkvalitet. Enormt lastevolum. Rask tømming.  Den multifunksjonelle frontveggen med VarioFill gir et enormt lastevolumkapasitet på opptil 50 m³. Uansett om det er surfôr eller høy: Det automatiske lastesystemet, med trinnløst justerbart forkomprimeringstrykk, bruker hver eneste kvadratmeter og gir aktiv støtte ved tømmingen.

 

FENDT TIGO PR, VR XR

Fendt Tigo PR, VR og XR gir deg et enormt lasterom med 6 m³ ekstra pga. den multifunksjonelle frontveggen med VarioFill. Uansett om det er silofôr eller høy: Den automatiske lastingen med trinnløst justerbart forkomprimeringstrykk gjør at du får brukt hver eneste m³ og gir aktiv støtte til tømmingen. Resultatet: Et rent, tømt kjøretøy og fôr av topp kvalitet.

FENDT GRASUTSTYR - TIL ALLE PROSESSER!

Fendt har grasredskaper til alle prosesser. Slåmaskiner, river, rundballepresser og lessevogner.

Fendt setter sin kunnskap og lidenskap inn i sin høsteteknologi, og resultatet er velprøvde og effektive maskiner.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

FENDT KATANA FÔRHØSTER

Fendt Katana 650 er en maskin som passer til det norske landbruket. Fendt Katana er utstyrt med Fendt BalancedGrip, som overfører momentet til hjulet som trenger det mest. Dette gir den svært god fremkommelighet i bratt og ulent terreng, samt ved bløtt underlag.

Med Fendt Katana kan du høste gras, uansett om jordet er kuppert eller tørrstoffinnholdet er lavt. Den store pickupen på 3 meter og de seks matevalsene prosesserer enkelt store mengder materiale og sikrer den beste kutt-kvaliteten.

Fendt Katana 650 har en svært god effektivitet, samtidig som kuttingen blir optimal. Ved grasproduksjon er dette virkelig en maskin som kan effektivisere innhøstingen for mange bønder rundt om i Norge.

FENDT SLICER SLÅMASKINER

Fendt har et stort utvalg av slåmaskiner, slik at du kan finne maskinen eller kombinasjonen som passer deg best. Alle typene under navnet Slicer. De forskjellige slåmaskintypene har selvfølgelig også flere modelltyper for å passe dine behov best mulig, felles for de alle er at de innehar Fendts robuste og effektive teknologi og design, er bygget for å vare og for å gjøre arbeidsdagen enklere for deg ute på jordet.

FENDT LOTUS, TWISTER OG FORMER RIVER

Fendt vet å behandle fôr slik at kvaliteten på fôret matcher kvaliteten på redskapen som har behandlet det. Med sprederiver og samleriver fra Fendt vet du at du får et rent resultat som oser av kvalitet.

Når slåmaskinen er parkert og fôret du lager trenger å tørke raskt, eller du vil lage høy, er Fendts Twister eller Lotus  Sprede-/venderiver det perfekte mellomleddet. Fôret forblir rent og tørker raskt med disse effektive rivene. Rivene er robuste og langvarig redskap som krever lite vedlikehold. 

Fendts samleriver kommer i mange varianter og har stort spenn i arbeidsbredd og kommer med løsninger med en til fire rotorer. Med andre ord finner du deg en Fendt Former som passer dine arealer. Rivene er konstruert for å samle graset i rene, velformede rander slik at det er lett å plukke opp med innhøstingsutstyret ditt. Rivene er skånsomme med torva, og blander ikke inn noe jord, selv ved ujevnt underlag.

FENDT BALLEPRESSER

Enten det gjelder firkant- eller rundballepresser: På ballepresser teller det ideelle pressetrykket. Perfekt komprimering: Effektiv høsting betyr mer materiale pr ball, mindre tid ute på jordet og til transport. Fendt firkant- og rundballepresser tilbyr optimalt presseresultat for gras, høy og halm. Velformede baller og høy fôrkvalitet er et resultat av god presseteknologi - det perfekte tillegg til Fendt traktorer og skurtreskere. Ut kommer: Dine perfekt pressede baller.

Fendt lager ballepresser til alle behov og formål. Felles for de alle er at resultatet alltid er perfekt, og en perfekt rundball betyr at du får mer inn i hver ball, slik at du bruker mindre tid ute på jordet. Tid er penger, og effektivitet som ikke går på akkord med kvalitet er helt nødvendig for det ultimate resultat i moderne jordbruk.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi tar forbehold om feil på nettsiden, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.