Skip to main content
Til toppen

Fendt-traktorer

– de eneste ekte Vario-traktorene.

Å kjøre Fendt er mer enn bare å kjøre en traktor.

Det er en opplevelse av letthet, selv under tungt arbeid.

Enten det gjelder brukte eller nye traktorer – den enestående kjørefølelsen hos Fendt overbeviser.

SUVEREN GÅRDSTRAKTOR!
SUVEREN GÅRDSTRAKTOR! 512 Vario, pris fra 1.473.212,-
Allsidig traktor, suveren med frontlaster
Allsidig traktor, suveren med frontlaster

Den nye Fendt 500 Vario Gen3 har mange av de samme kvalitetene som storebroren Fendt 700. Dette er en allsidig traktor som passer for entreprenører så vel som gårdbrukere.

FENDT 500-SERIE

Fendt 500 Vario kombinerer kompakt størrelse med høy ytelse og allsidighet på åkeren, grashøsting og transport. Den er også en suveren gårdstraktor.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

LITEN TRAKTOR MED MASSIV TEKNOLOGI
LITEN TRAKTOR MED MASSIV TEKNOLOGI 207 S Vario fra 990.176,-
Liten traktor med massiv teknologi
Liten traktor med massiv teknologi

Den smidige modellen, Fendt 200-serie Vario, klarer imponerende store jobber. Den kommer frem overalt, og er som skapt for frontlaster.

FENDT 200-SERIE

Ytelse kommer i alle størrelser, derfor har vi utstyrt den nye Fendt 200 Vario med alt du trenger for fantastiske resultater.

Kompakte dimensjoner og et luftig, romslig førerhus gjør den ikke bare utrolig komfortabel, den er rett og slett den perfekte partneren under alle forhold.

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

FENDT 300-SERIE

300 Vario passer til de aller fleste typer gårdsbruk pga. allsidigheten og ytelsen.  

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

Vi tar en titt på Fendt 300-serie
Vi tar en titt på Fendt 300-serie

Vi har laget en serie på tre episoder hvor vi dypdykker i Fendt 300-serie. I første del tar produktsjef Jørgen Skjelin oss med på en rundttur rundt traktoren hvor vi får en titt på eksteriøret, og alle finessene ved traktoren utvendig.

BANEBRYTEREN I KOMPAKTKLASSEN
BANEBRYTEREN I KOMPAKTKLASSEN 311 Vario, pris fra 1.217.854,-

FENDT 600-SERIE

Sikker og drivstoffeffektiv transport

takket være den enestående nyttelasten på 5,8 tonn og lavhastighetskonseptet.

Fendt 600 Vario omdefinerer sikker transportytelse i sin hestekraftklasse med en enestående nyttelast på 5,8 tonn. Den lette konstruksjonen og den høye nyttelasten på opptil 5,8 tonn gjør 600 Vario til en trygg følgesvenn ved tungtransport eller ved kjøring med egnede redskapskombinasjoner. I tillegg kommer den geniale kombinasjonen av lavhastighetskonseptet og den splitter nye VarioDrive. 40 km/t nås ved et stillegående og drivstoffbesparende turtall på 1 100 o/min, 50 km/t ved bare 1 300 o/min. Resultatet er at Fendt 600 Vario kombinerer sikker transport med eksepsjonell effektivitet og enestående kjørekomfort.

EN ALLSIDIG TRAKTOR UTEN KOMPROMISSER
EN ALLSIDIG TRAKTOR UTEN KOMPROMISSER 614 Vario, pris fra 1.705.865,-
Fendt 728 Vario Gen 7 - best i test på drivstofforbruk
Fendt 728 Vario Gen 7 - best i test på drivstofforbruk

I DLG PowerMix-testen demonstrerte Fendt 728 Vario Gen7 enestående overlegenhet sammenlignet med andre traktorer i sin klasse. Med en kombinasjon av høy ytelse og eksepsjonell drivstoffeffektivitet, sto Fendt 728 klart fram som en leder, langt foran konkurrentene. Dens innovative egenskaper, som den kraftige motoren, avanserte drivlinjeteknologi og integrerte intelligente systemer, gjorde at den leverte førsteklasses resultater med mindre ressursforbruk.

MAKSIMAL YTELSE OG KOMFORT
MAKSIMAL YTELSE OG KOMFORT 714 Vario Gen6, pris fra 1.745.460,-
720 Vario Gen7 pris fra 2.338.375,-

FENDT 700-SERIE

Inspirert av våre kunders drømmer og behov, samt kravet til oss selv om å frembringe de beste innovasjoner og teknologier, har vi utviklet en traktor som ikke lar noen ønsker være uoppfylt. 

Med Fendt 700 Gen7 har Fendt kombinert dine ønsker, med det beste fra tidligere generasjoner.  Dette har resultert i en traktor med høy ytelsesevne og mangfoldige bruksmuligheter som blant annet sikret den utmerkelsene "Farm Machine 2023" og "Tractor of the Year 2023".

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

FENDT 900-SERIE

En Fendt med høy ytelse, høy fleksibilitet og lavt drivstofforbruk. Perfekt for den som trenger en hardtarbeidende, økonomisk og pålitelig all-round traktor på sin store gård.

I de moderne landbruket må man møte arbeidshverdagen med økt tilpasningsdyktighet. Da er det viktig og ha en pålitelig og fleksibel arbeidspartner. Fendt 900 Vario er kompanjongen du trenger! 

Ta kontakt med ditt Eiksenter for mer informasjon!

Fendt 942 - en skikkelig jentetraktor!
Fendt 942 - en skikkelig jentetraktor!

Landbruket har lenge vært et mannsdominert yrke, men de siste årene har fler og fler kvinner fått øynene opp for landbruksyrket. En av disse er Karoline Løkeberg på Løken i Aurskog-Høland. Her drifter hun og hennes far, Knut Løkeberg, 3700 mål i samdrift med Vidar Evenby.

MØTER DEN MODERNE BONDENS BEHOV
MØTER DEN MODERNE BONDENS BEHOV 930 Vario Gen7, pris fra 3.099.595,-

Vi tar forbehold om feil på nettsiden og i EikFokus, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Lenker
Min side