Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson skurtreskere

Få maksimalt ut av hver innhøsting med Massey Fergusons innovative og ekstremt effektive innhøstingsteknologi. Massey Fergusons skurtreskere har vært banebrytende med både PowerFlow-skjærebordet og utstyr innen presisjonslandbruk. Systemer med tradisjonelle halmristere, rotor- og hybridutskilling er tilgjengelige, slik at skurtreskeren kan mestre alle avlingstyper og forhold.

For ytterligere informasjon om skurtreskere fra Massey Ferguson, se Massey Fergusons hjemmesider.

Visning
Massey Ferguson Activa S serie

Massey Ferguson Activa S serien er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.

Massey Ferguson Activa serie

Den nye MF Activa-serien gir et utvalg av skurtreskere med høy ytelse for bønder som leter etter enkel og pålitelig innhøstingskapasitet med lave driftskostnader. Disse allsidige maskinene er bygget etter de høyeste standarder og er klare til å arbeide i et bredt spekter av avlinger og forhold, fra små korn til mais, soyabønner og ris. De er skånsome mot korn og halm, og er det perfekte valget for eiere og brukere med mindre til mellomstore arealer som må høstes. Med skurtreskere i MF's Activa-serie kan du være sikker på at du tar det riktige valget.

Massey Ferguson Beta serie

Massey Ferguson Beta serien står for ledende teknologi, stor fleksibilitet og god økonomi innen kvalitetssegmentet i en mellomklasse skurtresker.

Massey Ferguson IDEAL

MF IDEAL er designet for store gårdsbruk og entreprenører, og er fullt tilkoblet, med unike nye funksjoner utmerker den seg på alle områder og tilbyr suveren korn- og halmkvalitet, massiv kapasitet, superrask betjening, enestående førerkomfort, pluss total effektivitet og kontroll.

Lenker
Min side