Skip to main content
Til toppen

MASSEY FERGUSON INTRODUSERER

MF 7360 AL4

SKURTRESKER

Selvfølgelig skal man ha teknologiske gode løsninger, og effektivitet ved innhøsting. Det kan du få med en skurtresker fra Massey Ferguson. Med løsninger som PowerFLow-skjærebord og toppmoderne presisjonsteknologi er Massey Ferguson med på å sette standarden for hva som forventes av dagens treskere. 

Vi har gleden av å kunngjøre introduksjonen i Norge av en ny skurtreskermodell i MF BETA-serien, MF 7360 AL4. Denne modellen kompletterer Massey Ferguson-tilbudet med en maskin utstyrt med et unikt nivelleringssystem, som lar den jobbe i alle typer kupert terreng. 

MF 7360 AL4

Innovasjonen til denne MF 7360 BETA-modellen er dens innebygde nivelleringssystem drevet av 4 hydrauliske vippejekker, som automatisk justerer maskinen når den er i skråninger, med opptil 38 % når den beveger seg sidelengs, opptil 35 % i oppoverbakke, og opp til 8 % i nedoverbakke.

Systemet drives av proporsjonale magnetventiler kontrollert av en elektronisk pendel, som sikrer utmerket fleksibilitet og høy nivelleringspresisjon for enestående førerkomfort og optimal maskinytelse. For å sikre maskinens utmerkede kjørbarhet er den utstyrt med en bakdrevet aksel i hjulene, samt dual-displacement hydrauliske motorer, som automatisk tilpasses ut fra trekkraftkravene.

Når det gjelder motoren, er denne nye MF 7360 AL4 drevet av en motor som oppfyller Stage 5-standarden. Denne AGCO Power 6-sylindrede motoren med 7,4 liters kapasitet beholder sin enkle teknologi for utslippskontrollsystemet forbedret ved å legge til en sotkatalysator, for å møte den nyeste standarden. Motoren har også en hydraulisk ventilklaringsjustering, som reduserer vedlikeholdet betydelig.

Resten av maskinen er identisk med de andre modellene i MF BETA-serien, og inkluderer:

  • Mater med PFR-trommel for svært jevn fôring
  • Kraftig tresker med høy treghet 600 mm i diameter og 1,34 m bred, med 8 treskestenger og 8 stålstenger
  • Seksjonell tresking konkav som alternativ, for raske skift mellom avlinger
  • Treskekonkav elektrisk justerbar uavhengig foran og bak
  • MCS roterende separator med verktøyfri fjerning av separasjonssystemet for å tilpasse seg avlinger og forhold
  • Elektrisk justerbare sikter med høy kapasitet
  • Halmkutteralternativer med 52 eller 72 takkede kniver og rask oppstart, ingen verktøy nødvendig
  • Korntank med en kapasitet på 8 600 liter med en lossehastighet på 105 liter/sek og en 5 m skruskrue

Sjåfører vil finne det velkjente kjøremiljøet til MF Beta-serien og Skyline-førerhuset, som er kjent for sin store plass, komfort og utmerkede ergonomi, samt sidekonsollen med funksjonstaster, PowerGrip-spaken og TechTouch justerbar terminal med 10,4” fargeberøringsskjerm.

Innovasjonen til MF 7360 BETA er det innebygde nivelleringssystem drevet av 4 hydrauliske vippejekker, som automatisk justerer maskinen når den er i skråninger.

MASSEY FERGUSON SKURTRESKERE:

Selvfølgelig skal man ha teknologiske gode løsninger, og effektivitet ved innhøsting. Det kan du få med en skurtresker fra Massey Ferguson. Med løsninger som PowerFLow-skjærebord og toppmoderne presisjonsteknologi er Massey Ferguson med på å sette standarden for hva som forventes av dagens treskere.

Nå er tiden for å vurdere skurtresker, og vi hos Eiksenteret ønsker å veilede deg til den maskinen som passer deg best.

MF IDEAL - THE GAMECHANGER
MF IDEAL - THE GAMECHANGER
MF ACTIVA - DEN FLEKSIBLE
MF ACTIVA - DEN FLEKSIBLE

MF ACTIVA & MF ACTIVA S SKURTRESKERE

MF Activa-serien gir et utvalg av skurtreskere med høy ytelse for bønder som leter etter enkel og pålitelig innhøstingskapasitet med lave driftskostnader. 

MF IDEAL SKURTRESKERE 

IDEAL fra Massey Ferguson har det største treskearealet, den største korntankkapasiteten og den raskeste tømmehastigheten og har som mål å levere betydelige gevinster i effektivitet og produksjon.

MF BETA SKURTRESKERE

MF BETA er en kvalitetstresker i mellomsegmentet.

MF BETA
MF BETA

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON

Vi tar forbehold om feil på nettsiden, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.

Lenker
Min side