Til toppen

MASSEY FERGUSON SKURTRESKERE

MASKINER PÅ LAGER & PÅ VEI TIL LAGER!

Selvfølgelig skal man ha teknologiske gode løsninger, og effektivitet ved innhøsting. Det kan du få med en skurtresker fra Massey Ferguson. Med løsninger som PowerFLow-skjærebord og toppmoderne presisjonsteknologi er Massey Ferguson med på å sette standarden for hva som forventes av dagens treskere.

Nå er tiden for å vurdere skurtresker, og vi hos Eiksenteret ønsker å veilede deg til den maskinen som passer deg best.  Kontakt ditt Eiksenter for et godt tilbud!

MF ACTIVA & MF ACTIVA S SKURTRESKER


MF ACTIVA skurtresker

Den nye MF Activa-serien gir et utvalg av skurtreskere med høy ytelse for bønder som leter etter enkel og pålitelig innhøstingskapasitet med lave driftskostnader. Disse allsidige maskinene er bygget etter de høyeste standarder og er klare til å arbeide i et bredt spekter av avlinger og forhold, fra små korn til mais, soyabønner og ris. De er skånsome mot korn og halm, og er det perfekte valget for eiere og brukere med mindre til mellomstore arealer som må høstes. Med skurtreskere i MF's Activa-serie kan du være sikker på at du tar det riktige valget.

Massey Ferguson Activa serie

Den nye MF Activa-serien gir et utvalg av skurtreskere med høy ytelse for bønder som leter etter enkel og pålitelig innhøstingskapasitet med lave driftskostnader. Disse allsidige maskinene er bygget etter de høyeste standarder og er klare til å arbeide i et bredt spekter av avlinger og forhold, fra små korn til mais, soyabønner og ris. De er skånsome mot korn og halm, og er det perfekte valget for eiere og brukere med mindre til mellomstore arealer som må høstes. Med skurtreskere i MF's Activa-serie kan du være sikker på at du tar det riktige valget.

MF ACTIVA S skurtresker

MF Activa S-serien med ukompliserte spesifikasjoner, smidig betjening og ledende førerkomfort gir en praktisk løsning for jordbruk med allsidig drift. Bønder med middels til store gårder har ofte flere typer grøder som skal treskes, og hver maskin må ha et utvalg av innstillinger for å få best mulig kapasitet med renest mulig vare. Undersøkelser viser at førerne av disse maskinene trenger praktiske løsninger for å få til dette, og at de setter pris på enkelhet og komfort.

Massey Ferguson Activa S serie

Massey Ferguson Activa S serien er det perfekte valget når du ønsker deg maksimal komfort, optimal ytelse, fleksibel bruk og stor pålitelighet i en skurtresker.

MF BETA SKURTRESKER


MF BETA  skurtresker

Kvalitetstresker I mellomsegmentet. Perfekt for mellomstore og store gårder. Denne modellen sørger for lave driftskostnader, toppmoderne teknologi og stor fleksibilitet.

MF Beta skurtreskere har en brukervennlig, praktisk design med en blanding av teknologi og praktiske funksjoner som er enkle å jobbe med på åkeren når tiden er knapp. Et godt førerhusmiljø er nøkkelen til å få best mulig ytelse fra både maskin og fører. Utmerket sikt og ergonomisk plasserte betjeningselementer gjør arbeidet enklere og mer produktivt.

Spar kostbar tid på gården og spar penger med denne økonomiske treskeren. 


 

Massey Ferguson Beta serie

Massey Ferguson Beta serien står for ledende teknologi, stor fleksibilitet og god økonomi innen kvalitetssegmentet i en mellomklasse skurtresker.

MF IDEAL skurtresker


MF IDEAL skurtresker

IDEAL er Massey Fergesons nyeste tilskudd av skurtreskere. Ideal-skurtreskerne gir deg mer korn av beste kvalitet ved hjelp av bransjens beste teknologi. Dette er den første skurtreskeren på 30 år som er designet helt fra bunnen av. Den er ikke basert på en tidligere modell, men på hva brukere som deg har sagt at de trenger. Alle disse funksjonene har gjennomgått noen av de tøffeste testene som noensinne er gjennomført av en produsent av landbruksmaskiner.

IDEAL har det største treskerarealet, den største kapasiteten og raskeste tømmehastigheten. Treskeren har et innovativt treskesystem som gir en effektiv produksjon og de reneste resultatene i enhver avlingstype under alle forhold.  Det skal gå unna å jobbe med moderne teknologi, og den er helt kompromissløst når det kommer til kvalitet. 

Med forsesongen i gang, er det bare å ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. Vi veileder deg både på pris og modell.