Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson presser og pakkere

Rundballepressene til Massey Ferguson er utviklet for å presse så mye som mulig gress inn i hver eneste rundballe. Kombinerer man dette med lang driftstid og enkel håndtering, lagring og bruk, får man et effektivt, driftssikkert og allsidig produkt. Med en Massey Ferguson rundballepresse finner du garantert en modell som passer ditt behov. Du får den selvfølgelig hos Eiksenteret. 

Fastkammermodellen til Massey Ferguson er MF RB 3130F. Den har et kammer på 1,5 kubikkmeter og 18 Powergrip ruller. Den har også mekanisk baklukelås. Dette sikrer en jevn tetthet og form på ballene.  Denne pressen er svært pålitelig og høyt ytende. Den produserer hardt pressede baller av høy, ensilasje eller halm. Dette er en brukervennlig og enkel presse som får jobben gjort fort. Pressa passer til traktorer fra 70 hk og oppover. Den har en pickupbredde på 2,00/2,25 meter, mens ballene har en diameter på 1,25 og en bredde på 1,23 meter.  RB F kan utstyres med 13, 17 eller 25 kniver. Kutteenhetene Xtracut sørger for at all avling blir kuttet, med markedets lengste kniver. 

Massey Fergusons rundballepresser med variabelkammer kommer i to forskjellige modeller. RB 4160 V og RB 4180 V.  Som navnet tilsier lager RB 4160 rundballer på opptil 1,6 meter, og RB 4180 rundballer på opptil 1,8 meter i diameter. Med det patenterte Constant Pressure System (CPS) blir rundballene jevne og tette grunnet kombinasjonen av fjærer og hydraulisk trykk. Minimum 80 HK er anbefalt til RB V.  Også RB V kan utstyres med 13, 17 eller 25 kniver. Disse Xtracut-kutteenhetene har markedets lengste kniver. 

Både fastkammer og variabelkammer finnes også som kombinasjonspresser, også kjent som Protec-modeller. Her får du alle fordelene til din valgte kammerløsning, og i tillegg har du integrert pakkeenhet. Disse utfører både pressing og pakking i en operasjon og rundballene er med en gang beskyttet mot værforhold. Fôrkvaliteten blir også ekstra godt bevart, og du slipper en ekstra maskin, traktor og operatør for å få pakket inn rundballene.  Det er anbefalt 120 HK på fastkammervariantene, og 130 HK på variabelkammer.  

For den perfekte pakkejobben har Massey Ferguson også MF TW tilgjengelig i to modeller. En for baller opp til 1,30 m og en for baller opp til 1,60 m. TW er den perfekte pakkeren fordi den arbeider effektivt og pålitelig, samtidig som at den har lavt tyngdepunkt for skånsom avlasting.  

Visning
Massey Ferguson 1840 firkantpresse

Småballepresse med senterlinjedesign.

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson RB 4160/4180 V rundballepresse

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson TW 130 / TW 160 rundballepakker

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

Lenker
Min side