Til toppen

Fendt Connect

For mange er tid penger i en hektisk hverdag. Og måtte sette opp tid for ekstra kontorarbeid eller å hele tiden lure på hvordan maskinene dine presterer er tidkrevende og skaper ekstra bekymringer i hverdagen. Derfor har Fendt kommet med løsningen Fendt Connect. 

Med Fendt Connect kan du se HVOR maskinene dine er til enhver tid, HVA de gjør og HVORDAN maskinene dine presterer og har prestert. Alt dette uten å selv måtte være til stedet på jordet. Du kan altså identifisere operative forbedringer helt eksternt både på pc og på mobil. Fendt Connect overvåker og innheter informasjon om geografisk beliggenhet, drivstofforbruk, drivstoffnivå og behovet for vedlikehold og service og sender data rett til din pc og din mobil. Slik får du full oversikt. 

Du slipper å gjette deg frem til grunner for ineffektivitet og sløsing av drivstoff. Ofte skjer dette grunnet vær, logistikk og uoppmerksomhet. Dette vil ikke lenger være et problem med Fendt Connect, da du hele tiden vil sitte på full oversikt og lett kan peile ut problemene slik at du hele tiden kan opprettholde optimal drift. 
 

Uansett størrelse og ytelse kommer Fendt Connect godt med. Og for deg som lurer på hvilken Fendt du skal ha til din maskinpark får du oversikten over et utvalg av deres kraftige maskiner her: 

Fendt 700-serien

700-serien til Fendt er å regne som markedets mest kompakte traktorserie. Dette er traktorer full av effektive og brukervennlige løsninger som gjør hverdagens mange gjøremål litt enklere. Dette er en traktorserie som kombinerer kraft, presisjon, funksjonalitet, komfort, smidighet og pålitelighet. Dette er kvalitetsfulle, premium traktorer som lover en kjøreopplevelse av høyeste standard som kommer med høy effekt (150 – 246 hk). Med panoramavindu på 6,2 m2 er dette en helt rå maskin som gir deg total kontroll og oversikt.

Fendt 800-serien

800-serien er en publikumsfavoritt med sin kombinasjon av høy effekt og kompakte design. Med opptil 287 hestekrefter er den perfekt for krevende arbeid på jordet, og med sitt kompakte design gjør den seg like godt på veien for transportarbeid. På topp av det hele er det en Fendt, noe som sørger for at du med sikkerhet kan vite at det er en traktor bygget på kvalitet. 800-serien er også pakket full av smarte løsninger som øker effektiviteten. Du får f.eks. dekktrykksregulering, VarioGrip og automatisert sporfølgingssystem. 

Fendt 900-serien

Dette er traktorene som setter standarden for ytelse i øverste sjikt med effekt på mellom 296 – 415 hk. Sterke og effektive stortraktorer som passer store gårder og entreprenører. Trenger man en traktor som presterer like godt på tungt arbeide på jordet som den er rask på veien ved transport, er dette en anerkjent og populær allrounder. 900-serien er kompromissløse maskiner som satser på fremtidens teknologi og tenker langsiktig, slik at du er klar til å møte både dagens og morgendagens utfordringer.
 

Uansett hvilken traktor som passer for deg, vet du at du har full oversikt rett i lomma med Fendt Connect. Ikke nøl med å ta kontakt med ditt lokale Eiksenter og finn ut mer om både Fendt traktorer og Fendt Connect i dag!

Sorter Navn (a > å)

Fendt 800 Vario

En trinnløs traktor for bønder og entreprenører til de tyngere arbeidsoppgavene. Serien tilbyr et bredt spekter av unikt utsyr, bl.a VarioGrip dekktrykksregulering.