Til toppen

Cramer gressklippere

Cramers elektriske gressklippere er ren kvalitet, effektivitet, lønnsomhet og miljøvennlighet.  Her er det ingen ledninger som setter seg fast eller bensinmotor som legger igjen unødvendige miljøavtrykk.

Sorter etter: Navn (a > å)

Cramer 40LM35B gressklipper inkl. batteri og lader

Slitesterk og batteridreven gressklipper for det perfekte resultat!
S0824855

Cramer 40LM41B gressklipper inkl. batteri og lader

Batteridreven gressklipper med lang levetid og lang driftstid.
S0824857

Cramer 82LM46S 82V gressklipper

Batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde på 46 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge. Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.
S0880384

Cramer 82LM51SX gressklipper 82V

82LM51SX er en batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde 51 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge og dobbelt så store områder. Smart, ikke sant? Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Det effektive oppsamlingssystemet sørger for at det ikke blir liggende gress på plenen etter klipping. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Sikkerheten er ivaretatt med sikkerhetsnøkkel. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.
S0880385

Cramer 82LM61S gressklipper 82V

Med en klippebredde på 61 cm og høy effekt er dette en batteridreven gressklipper som gir deg perfekt, jevn plen.
S0824853