Skip to main content
Til toppen

Vera Tank

Uansett om man jobber med landbruk, anlegg, industri, transport eller andre segmenter er det viktig med kvalitetsterke og sikre lagring- og transportløsninger for olje, drivstoff eller kjemikalier. Norske Vera Tank har utviklet tanker i over 50 år, og jobber aktivt med å lage nyskapende tankteknologi og produkter som er tilpasset de gjeldene regelverkene.

Vera Tank sprer sin brede kompetanse innen lagring og transport med gode samarbeider med sine kunder, slik at du er sikret produkter fra øverste hylle. Dette gjør de ved å jobbe fokusert og målrettet, og møter nye utfordringer både effektivt og med et helt eget fokus.

Vera Tank er rause og strekker seg langt for å by på sin kompetanse. Vi som leverandører av deres produkter nyter godt av å kunne innhente informasjon og kompetanse slik at du alltid for utfyllende informasjon om deres produkter gjennom oss. Dette gjøres ved at de møter sine kunder og leverandører med et brennende engasjement for sine egne varer. Dette smitter og Eiksenteret tar del i samme engasjement for produktene vi fører.

Hos Eiksenteret er det viktig å tilby våre kunder bærekraftige alternativer i en tid miljø og klima spiller en større rolle i markedet enn noen gang. Vera Tank er et friskt pust i denne retning da Vare Tank er miljøfyrtårnsertifisert.

Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter for mer informasjon om produktene i fører fra Vera Tank, så finner vi en løsning for ditt behov. 

Lenker
Min side