Skip to main content
Til toppen

HE-VA Sub-Tiller


Sub-Tiller kan grubbe fra 0 til 600 mm dybde. Den kan leveres i arbeidsbredder fra 2,00 til 7,00 m.

HE-VA Sub-Tiller er en kraftig grubber. Den spesielle V-formen gjør at trekkbehovet minsker og man får dermed mulighet for en større arbeidsbredde. 

Sub-Tiller kan tilpasses de lokale forholdene og er konstruert slik at avstanden mellom spissene kan endres og man kan fjerne overfødige spisser hvis man ønsker å f.eks grubbe kun i kjørespor.

Spissene er standard utstyrt med 200 mm vingeskjær som løfter og løsner jorden i den ønskede arbeidsdybden. Spissenes utforming sikrer at stein og råjord ikke løftes opp til overflaten.  Sub- Tiller kan utstyres med forskjellige spisser.

 

På Sub-Tiller kan de velges mellom hydraulisk steinutløser og Quick-Push boltsikring. 

 

Riktig valse for pakking av jorden

Sub-Tiller kan utstyres med valse for pakking av jorden. Med den rette valsen for dine behov får man ikke bare en god pakking av jorden, men også en styring av grubbrens arbeidsdybde, så traktorens trekkstenger ikke belastes undøvendig. Spissenes jordsøkende effekt er med på å presse valsen mot jorden og forbedrer pakkingen. 

 

Grubbesåing

Ved å montere en Multi-Seeder og såutstyr på Sub-Tiller kan det grubbes samtidig som det sås. Dette gir det optimale såbedet og vekstbetingelser for f.eks raps. De lange tindene på Sub-Tilleren løsner jorden og gir plantenes røtter fri adgang til å vokse i de dypere jordlag og hente næringsstoffer og vann også i tørre perioder. Det dannes kraftigere og lengre røtter som igjen gir grunnlag for et godt utbytte. 

På Sub-Tiller kan det i tillegg monteres Multi-Seeder for gjødsel og sneglegift.

 

 

 

Lenker
Min side