Til toppen

Husqvarna ST 330 snøfreser - 76CM 389CC


inkl. mva.

For grunneiere med store arealer som er opptatt av god kapasitet, ergonomi, robusthet og lang levetid. Beltesystem med god kapasitet og ekstra store hjul sikrer enkel manøvrering av snøfreseren under alle snøforhold, 0-60cm På bilde er den lik ST327

Det er ikke alltid det er ytelse, eller manøvrerbarhet eller vedlikehold som står i fokus når man skal kjøpe en snøfreser. Noen ganger ønsker man bare en maskin som har hele pakka. Det er her ST 327 kommer inn i bildet. Grunneiere som trenger en ergonomisk snøfreser som tåler mye og mange forskjellige værforhold, har lang levetid og kan jobbe med stor kapasitet trenger ikke lete lenge for å se seg fornøyd med denne maskinen.

Den takler høyder fra 0 til 60 cm, har to-trinns system, friksjonsdrift, servostyring, høy kapasitets reimsystem og store hjul, så her kommer du deg lett frem i snøfonna.

Snøfreseren er laget med heavy duty komponenter for lengst mulig varighet. Den kommer også med Husqvarnas nye loophåndtak som i god Husqvarna stil selvfølgelig er oppvarmet. Den er utstyrt med elektrisk start, justerbar høyde og LED frontlys.

Arbeidsbredde 76 cm, kraftig 369cc 11hk motor. 3.6 liter bensintank og 14" innmaterskruer.

  • Fjernstyrt betjening av utkasterrør
  • Forlenget deflektor
  • Ekstra robust hus for  innmaterskrue