Skip to main content
Til toppen
Grasutstyr fra Massey Ferguson

GRASUTSTYR FRA MASSEY FERGUSON

Vi har maskiner på lager – ta kontakt med ditt Eiksenter for tilbud!

Massey Ferguson er godt representert over hele verden som en av de store innen produksjon av landbruksmaskiner. Bak det velkjente navnet ligger mange års erfaring og modernisering som gir oss Massey Ferguson slik vi kjenner de i dag. Kvalitetsmaskiner i alle varianter og størrelser som passer både norske forhold og bondens mange, varierende behov. 

MASSEY FERGUSON DM-SLÅMASKINER

Massey Ferguson DM skiveslåmaskiner kommer i flere modeller for å matche dine behov. Vi fører både bakmonterte, frontmonterte, slepte og butterflymodeller. Slåmaskinene kommer i forskjellige arbeidsbredder og er spesiallaget for at din nye slåmaskin skal passe  dine jordbruksarealer og forhold. Slåmaskinene er designet for varighet, og deres robuste design går ikke på kompromiss med vekt. Maskinene er praktiske og enkle i bruk og gir deg det perfekte resultatet du streber etter. 

MF DM 316 FP frontmontert slåmaskin med pendlende oppheng

MF DM 316 FP : Frontmontert slåmaskin med pendlende oppheng. Med eller uten stengelbehandler.

MF DM 265, MF DM 316, MF DM 367 TL-V profesjonelle 3-punktmonterte slåmaskiner med eller uten stengelbehandler

MF DM 265 – 316 – 367 TL-V : Profesjonelle 3-punktmonterte slåmaskiner med eller uten stengelbehandler.

MF DM 255 P, MF DM 306 P og MF DM 357 P 3-punktmonterte slåmaskiner

MF DM 255 P, MF DM 306 P og MF DM 357 P er 3-punktmonterte slåmaskiner med eller uten stengelbehandler.

MF DM 316 og MF DM 367 FQ frontmontert slåmaskin med 3D oppheng

MF DM 316 og MF DM 367 FQ er frontmonterte slåmaskiner med tredimensjonalt oppheng, med eller uten stengelbehandler.

MF DM 306 TR-KC slepemontert slåmaskin

MF DM 306 TR-KC er en slepemontert slåmaskin med sentermontert drag og stengelbehandler med tinder (KC). Maskinen kjennetegnes ved at den er enkel å håndtere og ekstremt smidig. Den kan svinges til både venstre og høyre bak traktoren. Dette gir en enorm fordel, spesielt hvis graset har lagt seg eller ved slått i hellinger.

MF DM 8612, MF DM 9314 og MF DM 9614 butterfly slåmaskinkombinasjoner

MF DM 8612, MF DM 9314 og MF DM 9614 butterfly slåmaskinkombinasjoner har frittflytende slåttebjelke, noe som reduserer belastningen på støtterammen, støtterøret og trepunktkoblingen. Dette gir bedre kuttekvalitet på ujevne underlag takket vært det velkjente TurboLift-systemet. Systemet gir kontinuerlig variabelt marktrykk under alle forhold, slik at du unngår skader på marken og forurensning i fôret.

MASSEY FERGUSON RIVER

Sprederiver TD-modeller

Massey Ferguson TD sprederiver er enkle å sette opp og justere etter forholdene. De høytytende og robuste rivene sikrer jevn spredning av alle typer avlinger - selv i hellinger og bakker.   De kommer i 11 modeller fra 4,50 m til 12,70 m arbeidsbredde med 4 til 10 rotorer. Få det perfekte resultatet og rent fôr med en rive som passer perfekt til dine arealer og forhold. 

Samleriver RK-modeller

Massey Ferguson har alltid satset på kvalitet, men like viktig i dag er effektivt og ytelse. Derfor finner du Massey Ferguson RK Samlerive hos ditt Eiksenter. Disse rivene raker rent og effektivt slik at ingen avling blir liggende, og fôret forblir helt fritt for jord. Samlerivens rotorer kommer med en jet-effekt hvor rotorene først senkes bak, slik at tindene ikke graver seg ned i jorden og forurenser avlingen. På samme vis løftes den i front. Velg mellom en, to eller fire rotorer og side- eller senterlevering. RK finnes i arbeidsbredder fra 3,40 til 14,00 m.
 

Massey Ferguson TD sprederiver

Sprederiver fra Massey Fergusson finnes i 17 modeller som gir spredebredder på 4,5 til 12,7 meter. Alle modellene tillater justering av spredevinkelen mellom 15, 18 og 20,5 grader, slik at du kan tilpasse venderen til alle typer avlinger. Med alle Massey Fergusons sprederiver blir fôret plukket opp av tindene og forsiktig vendt, uten skader. Sprederivene lager et lett, løst og godt blandet lag med gras som sikrer optimal kvalitet på sluttproduktet.

Massey Ferguson RK 1-rotors samlerive

Utmerket rakekvalitet, enkel håndtering og slitesterk design – disse kvalitetene er gode grunner til å kjøpe en Massey Ferguson 1-rotors samlerive.

Massey Ferguson RK 2-rotors samlerive med sentral streng

Forhåndsinnstilt, automatisk arbeidsbredde, presis raking, presise strenger og rask og trygg transport fra åker til åker – alt dette får du med 2-rotors samleriver med sentral streng. Disse rivene mestrer alle arbeidsforhold. Med et kontaktfølende understell med 6 hjul (ekstrautstyr) og kardansk rotorfjæring vil samleriven alltid gjøre en god jobb, uten tap av avling. Dette er det beste utgangspunktet for å få fôr av høy kvalitet.

Massey Ferguson RK 4-rotors samlerive

I våre dager er store samleriver blant de viktigste maskinene i slåttonna. Hvis samleriven må repareres, kan dette føre til at andre maskiner også blir stående stille, og dette kan igjen bli kostbart med tanke på både tid og penger. Du bør derfor ikke inngå noen kompromisser når du investerer i en ny samlerive. Massey Ferguson har kombinert mange års erfaring med den nyeste tekniske kunnskapen, og på bakgrunn av dette utviklet en serie med svært effektive samleriver.

MASSEY FERGUSON RUNDBALLEPRESSER OG RUNDBALLEPAKKERE

Massey Ferguson har rundballepresser og rundballepakkere for ethvert behov. RB rundballepresser kan leveres med fast eller variabelt kammer, både som singelpresser og kombipresser. Med er bredt utvalg av modeller og tilvalgsutstyr vil du finne en presse som passer akkurat deg.  Kombipressene med fast kammer kan fra sesongen 2022 leveres med filmbinding.   Massey Ferguson leverer også slepte rundballepakkere i to størrelser; TW 130 og TW 160. 

Massey Ferguson RB 3130 F

Massey Ferguson fastkammer rundballepresser er slitesterke, robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160/4180 V rundballepresse

Massey Ferguson variabelkammer rundballepresser er tilgjengelig i to forskjellige størrelser. De er slitesterke og robuste utstyrt med kraftige lager og kjeder. De kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 3130 F PROTEC

Massey Ferguson fastkammer kombipresse er slitesterk, robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den er tilgjengelige med flere forskjellige utstyrsnivåer.

Massey Ferguson RB 4160 V PROTEC

Massey Ferguson variabelkammer kombipresse er slitesterk og robust utstyrt med kraftige lager og kjeder. Den kan leveres i flere forskjellige utstyrsnivåer

Massey Ferguson TW 130 / TW 160 rundballepakker

TW 130 og TW 160 er en eksepsjonelt lavtliggende slept rundballepakker som fokuserer på skånsom avlastning, samt rask og pålitelig betjening. Dette er den perfekte rundballepakkeren for deg som ønsker en robust og effektiv pakker.

Er det noe du lurer på? Kontakt ditt lokale Eiksenter, så hjelper vi deg!

Lenker
Min side