Til toppen

Massey Ferguson DM slåmaskinkombinasjon


Massey Fergusson kan tilby flere forskjellige modeller av slåmaskinkombinasjoner med arbeidsbredde opp til 9,30 m. Både med eller uten stengelbehandler.

Massey Ferguson DM 8312 og DM 9314 bakmontert dobbel skiveslåmaskin med trepunktskobling og mulighet for stengelbehandler med tinder (KC) eller gummiruller (RC) er perfekt i kombinasjon med den frontmonterte slåmaskinen MF DM 306 FZ med slepekobling. Sammen gir de to en total arbeidsbredde på henholdsvis 8,30 og 9,30 meter.

Disse maskinene har flytende slåttebjelker, noe som reduserer belastningen på støtterammen, støttestangen og trepunktskoblingen. Systemet gir bedre kuttekvalitet på ujevne overflater, takket være TurboLift-systemet (TL) som gir hydropneumatisk fjæring og kontinuerlig justering av marktrykket.

Begge de bakmonterte slåmaskinene betjenes med én spak, noe som gir raske skifter fra arbeidsposisjon til snuoperasjoner på vendeteigen.

 

MF DM 8312 EL TL-KCB og MF DM 9314 EL TL-KCB : slåmaskiner med ISOBUS

Avansert maskinteknologi, kombinert med et toppmoderne ISOBUS-kontrollsystem, sørger for at denne slåmaskinkombinasjonen med transportbånd er noe helt for seg selv. En arbeidsbredde på 8,3 eller 9,3 meter gir mulighet til å slå store mengder gras på en gang. Til MF DM 9314 TL-KCB har vi utviklet et ekstra bredt transportbånd (940 x 2700 mm) som enkelt kan håndtere større grasvolum og samtidig kjøre på høyere hastigheter.