Til toppen

Massey Ferguson DM slåmaskinkombinasjon


Massey Fergusson kan tilby flere forskjellige modeller av slåmaskinkombinasjoner med arbeidsbredde opp til 9,30 m. Både med eller uten stengelbehandler.

MF DM 8312 bakmontert trippel skiveslåmaskin med trepunktskobling og stengelbehandler med KC- eller RC-tinerotor er perfekt i kombinasjon med den frontmonterte stengelbehandleren MF DM 306 FZ med slepekobling. Sammen gir de to en total arbeidsbredde på 8,27 meter, slik at du kan slå et større areal på en gang.

MF DM 8312 har flytende knivbjelker, noe som reduserer belastningen på støtterammen, støttestangen og trepunktskoblingen. Systemet gir bedre kuttekvalitet på ujevne overflater, takket være TurboLift-systemet (TL) som gir hydropneumatisk utmating og kontinuerlig justering av trykket på knivbjelken.

Begge slåmaskinene betjenes med én spak, noe som gir raske skifter fra arbeidsposisjon til snuoperasjoner i vendeteigen.

 

MF DM 8312 EL TL-KCB og MF DM 9314 EL TL-KCB : slåmaskiner med ISOBUS

Avansert maskinteknologi, kombinert med et toppmoderne ISOBUS-kontrollsystem, sørger for at denne slåmaskinkombinasjonen med transportbånd er noe helt for seg selv. En arbeidsbredde på 8,3 eller 9,3 meter gir mulighet til å slå store mengder gras på en gang. Til MF DM 9314 TL-KCB har vi utviklet et ekstra bredt transportbånd (940 x 2700 mm) som enkelt kan håndtere større grasvolum og samtidig kjøre på høyere hastigheter.