Skip to main content
Til toppen
Nytt Eiksenter i Oppdal

Kåre Helge Engdal (Eiksenteret Midt-Norge avdeling Oppdal) klipper snora som markerer den offisielle åpningen av det nye Eiksenteret i Oppdal. Snorholdere er salgssjef Øyvind Wekre til venstre og daglig leder Jon Magne Sæter til høyre. Bak fra venstre, Gudmund Sande, Ingvar Særther, Ola Tande, Øyvind Woland, Jan Eirik Holden og Geir Åge Lyng.

Nytt Eiksenter i Oppdal

Eiksenteret Midt-Norge åpnet nylig nytt bygg i Oppdal for å imøtekomme kundenes behov. Det nye Eiksenteret får større plass til både butikk, delelager og verksted med heldekkende traverskran. Det vil i tillegg romme egen vaskehall.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Eiksenteret

– For oss er nybygget i Oppdal en svært viktig satsing i området Oppdal, Rennebu og Sunndalen. Det er en solid investering på 23 millioner kroner, noe som understreker at vi er villige til å satse på kundene i dette området, og å tilpasse oss framtidige behov for høy effektivitet og kapasitet, forteller Jon Magne Sæter, daglig leder i Eiksenteret Midt-Norge.

Eiksenteret Oppdal ble en del av Eiksenteret Midt-Norge 1. januar 2019 og det nye bygget er siste tilskudd i porteføljen til Eiksenteret Midt-Norge.

– Sammenliknet med den gamle lokasjonen til Eiksenteret Oppdal er det nye bygget større, med både større butikk, delelager, verksted og egen vaskehall. I tillegg har vi en heldekkende traverskran i verkstedet. Alt ligger til rette for god og effektiv drift med stor kapasitet slik at vi kan hjelpe alle våre kunder til riktig tid.

Eiksenteret Midt-Norge omsatte for 503 millioner kroner i 2019 og er markedsleder i Midt-Norge, hvor de leverte hver tredje traktor. De har 106 ansatte fordelt på 11 avdelinger. I løpet av året skal de også åpne et nytt Eiksenter på Ørlandet og  starte totalrenoveringen av Eiksenteret på Levanger.

– Disse to prosjektene innebærer en investering på ytterligere 30 og 50 millioner kroner for oss, understreker Sæter.

Lenker
Min side