Skip to main content
Til toppen
Nyhet: VERA gårdstanker hos Eiksenteret

Moderne tanker i solid PE-plast reduserer risikoen for utslipp og gir deg en garanti for ren diesel på maskinene dine. Eiksenteret har produktene du trenger. Foto: Vera Tank AS.

Nyhet: VERA gårdstanker hos Eiksenteret

Nå får du VERA gårdstanker og VERA transporttanker i solid PE-plast hos Eiksenteret. De er tilpasset norske behov, imøtekommer gjeldende norske krav for tanklagring og sørger for enkel fylling uten søl og uten urenheter som skader maskinen.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Vera Tank AS

– Vi leverer solide gårdstanker for diesel i størrelser fra 1340 liter til 3500 liter. De er konstruert i PE-plast med dobbelvegg og oppsamling som beskyttelse mot uønsket forurensning. De kan også leveres som komplett fyllestasjon med pumpe, telleverk, nivåmåler og fire meters fylleslange med A-60 fyllepistol, forklarer Trine Buer hos Vera Tank AS.

De er Norges ledende leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport av olje, drivstoff og kjemikalier. Gjennom mer enn 50 år har de utviklet tanker for blant annet landbruket og bygg- og anleggsbransjen.

– Gamle dieseltanker kan fort være forurensende, både i form av utslipp eller ved urenheter i selve dieselen. Våre tanker kommer hit som halvfabrikata, der vi utstyrer dem for norske behov, både med tanke på klima, temperatur og krav til miljø. Dieseltankene våre gir et lite fotavtrykk. Med dobbeltvegg blir det ingen kondens, og låsbart lokk er standard på alle tankene.

Vera Tank er sertifisert Miljøfyrtårn og imøtekommer norske krav på området.

– Norske forskrifter stiller flere krav til lagring av farlig væske som diesel, men vel så viktig er det at du ikke får forurenset diesel på maskiner og utstyr. I verste fall kan du få et motorhavari, og det kan bli svært kostbart. Alle våre gårdstanker leveres med vann- og partikkelfilter som sikrer ren diesel.

I tillegg til VERA gårdstanker får du nå også VERA Transporttanker hos Eiksenteret.

– Med en transporttank på 220 liter fyller du diesel på gården og tar med ut på jordet så du kan fylle for eksempel treskeren, så slipper du å bruke verdifull tid på å kjøre tilbake for å fylle. De er også praktiske å ha bak på en pickup eller et lasteplan. Våre transporttanker er brukervennlig utformet, med utsparing for stroppebånd. Noen modeller er tilpasset løftegafler. Alle leveres med pumpe og automatisk fyllepistol, slik at du unngår søl ved fylling, understreker Buer.

Lenker
Min side