Skip to main content
Til toppen

FendtONE - Her er traktorene med FendtONE

Verden fylles stadig opp med smartere løsninger i alle tekniske kanaler. Vi har smarte telefoner og smart-tv. Smarte, teknologiske løsninger er tegn på fremdrift og stadig utvikling av produkter. Gode smarte løsninger skiller ofte stagnerende, gammeldags tankegang, fra moderne problemløsning og effektivisering. 

Snur vi blikket i retning traktorsegmentet er det lite tvil om at Fendt er på ballen når det kommer til smarte løsninger for deg og din traktor. Nå har Fendt gitt oss FendtONE. Din fulle oversikt uansett hvor du er. 

Det er selvfølgelig ikke bare fryd og gammen med smarte løsninger. Ofte er de for systemspesifikke eller for overveldende og sette seg inn i. Det er rett og slett for lite fokus på forbrukeren. Dette er ikke tilfelle for FendtONE. FendtONE putter hele kontoret ditt inn i traktorens egne terminalsystem, og det kan virke voldsomt for mange. Heldigvis gjør Fendt dette på en så brukervennlig og intuitiv måte at det ikke er noe problem å sette seg inn i.  Systemet er enkelt å bruke og tilrettelagt for at du lett skal forstå hvordan de forskjellige elementene skal benyttes. 

Med FendtONE har du fullstendig tilgang til kontoroppgavene dine i førerhuset på din Fendt, samtidig som du har full kontroll på din Fendt og maskinpark fra kontoret. Før har det vært utrolig mye snakk om å effektivisere maskiner og redskaper, med FendtONE starter Fendt å prate om effektivisering av hele arbeidsprosessen din. Dette er revolusjonerende. 

FendtONE tilbyr altså:

•    Intuitiv betjening. Hvor terminaler og programvare har knapper plassert på samme sted og like symboler som er lett å kjenne igjen.

•    Sentralt vedlikehold av all data. Du sender og mottar lett opphentet data fra maskinterminalen helt uavhengig av tid og sted. 

•    Systemet er åpent og produsentuavhengig slik at du kan styre hele flåten din, uavhengig av produsent. 

•    Kontrollen over egne data ligger alltid i dine hender.

I Fendts nyeste traktormodeller har en ny og oppgradert terminalløsning dukket opp i førerhuset. Denne tilbyr økt brukervennlighet og komfort, og er en ren oppgradering av tidligere terminaler. Det nye FendtONE-systemet har flere og tydeligere visningsflater, og har økt mulighet for personlig tilpassing. Du kan med andre ord tilpasse arbeidsstasjonen etter dine egne behov. 

Nyhet! FendtONE i nye Fendt 500 og 900!

Den nye arbeidsstasjonen finner du selvfølgelig på Fendts nyeste tilskudd. Fendt har relativt nylig tatt en runde og modernisert sine traktorserier, og nå er det 500 og 900 som står for tur. 

Fendt Vario 500 G3 er den nyeste varianten av Fendt 500-serien. Traktoren vil koste fra 1.105.000,- eksl. mva.

Fendt Vario 900 G7 er den tilsvarende nye 900-serien som vil ha en pris fra 2.303.000,- eksl. mva. 

Fendt har som alltid laget traktorer hvor både kvalitet og komfort står i høysetet. Samtidig får man nye og forbedrede løsninger som effektiviserer hverdagen. Både den nye 500-serien, den nye 900-serien og den nye 1000-serien kommer med FendtONE integrert, og da også det nye arbeidsstasjonen til FendtONE som fremstilt i videoen under.

FendtONE traktorene: 200, 300 og 700

Det er ikke bare Fendts største nyheter som kommer med integrert FendtONE og ny og oppgradert arbeidsstasjon. De relativt nye tilskuddene i 200-, 300- og 700-serien kommer med samme forbedring. Spesielt godt ser man hvordan systemet spiler sin rolle i de nye variantene av Fendt 300 Vario Gen4 og Fendt 700 Vario Gen6. 
 

For mer informasjon om FendtONE eller Fendts nye 500- og 900-serie kan du kontakte ditt lokale Eiksenter. Vi gleder oss til å se de nye traktorene på norske jorder og veier, og håper du er klar for en enklere hverdag med FendtONE.

Visning
Fendt 300 Vario

Som alle maskiner og redskap fra Fendt er dette et førsteklasses kvalitetsprodukt. 300 Vario er en allsidig traktor og passer til de aller fleste typer gårder.

Fendt 700 Gen6

Kraftig traktor som passer til alle tenkelige arbeidsoppgaver. Fendt-kvalitet møter presisjon og kraft i denne 6.generasjonen traktor!

Lenker
Min side