Skip to main content
Til toppen

Fendt 500 med FendtOne

Ta med deg kontoret på tur

Noen løsninger er smartere enn andre. Å ha en dynamisk og fri flyt av data mellom førerhus, kontor og app er definitivt en av de smartere. 

Det er ikke alltid bare enkelt med smarte apper og moderne teknologi. En del løsninger er for systemspesifikke, andre er laget for å gjøre hverdagen enklere, men er så kompliserte å forstå seg på at man har gitt opp lenge før man kommer dit at løsningen tjener deg noe som helst. Dette er ikke tilfelle for FendtOne. Selv om det kanskje høres voldsomt ut å få hele kontoret inn i traktorens terminal, har Fendt sørget for at dette er både lett å forstå og intuitivt å arbeide med. 

FendtOne er et system som går begge veier. Du har tilgang til alt det administrative du vanligvis ville gjort på kontoret, rett fra terminalen. Samtidig sender traktoren, og hele maskinparken din alt av data rett inn til kontoret. Dette bidrar til en revolusjonerende effektivisering. Der man før snakket om å effektivisere redskap og maskiner, snakker man nå om å effektivisere hele arbeidsprossessen.

FendtONE tilbyr altså:

•    Intuitiv betjening. Hvor terminaler og programvare har knapper plassert på samme sted og like symboler som er lett å kjenne igjen.
•    Sentralt vedlikehold av all data. Du sender og mottar lett opphentet data fra maskinterminalen helt uavhengig av tid og sted. 
•    Systemet er åpent og produsentuavhengig slik at du kan styre hele flåten din, uavhengig av produsent. 
•    Kontrollen over egne data ligger alltid i dine hender.

…og skulle du være på farten, kan du sjekke hvordan det går rett fra mobilen. 
 

Fendt 500 Vario med integrert FendtOne

Med stadig mer krevende og uforutsigbare arbeidsforhold, er det godt å vite at man har en allsidig traktor som takler det meste. 500 Vario har som formål å gjøre arbeidsdagen enklere – både ute på jordet, men også på kontoret. Traktoren kombinerer fremkommelighet i byen, økonomisk drivstoffbruk og trygg ferdsel på veien med høy ytelse på jordet. I tillegg er det den perfekte frontlasteren. En skikkelig «alt-i-et»-maskin som får jobben gjort. 

Samtidig gir Fendt 500 Vario deg helt unik komfort. Den har en helt utmerket kjørekomfort, og detaljene i førerhuset sørger for at du sitter like godt i traktoren din, som de fleste andre, komfortable steder. Du har til og med muligheten for en utrolig lydopplevelse gjennom et helhetlig og godt lydsystem. 

Viktigere enn den fantastiske lydopplevelsen er den utrolige flyten mellom onboard- og offboardarbeid med FendtONE. På en brukervennlig og intuetiv måte, har Fendt fått plass til hele kontoret ditt inne i førerhuset, med FendtONEs egne displayer. Her ser knapper og ikoner like ut på pc og i traktor, og er plassert intuitivt og på samme sted. Du har full kontroll over all data, og dataen sender du og mottar med den største enkelthet – helt uavhengig av tid og sted.  

De nyeste Fendt-traktorene kommer med et nytt og brukervennlig armlene. Fendt har selv laget en video som viser hvordan dette ser ut i et lite dypdykk. 
 

I tillegg til å få FendtOne integrert på 500-serien. Kommer nå FendtOne integrert på den nye 200-, 300-, 700-, 900- og 1000-serien.

Fendt 500 Vario kommer i en rekke forskjellige utstyrsvarianter, og er proppet med gode løsninger. Du finner uansett den perfekte traktoren for ditt behov med en 500-serie.

For mer informasjon om Den nye 500-serien kan du sjekke ut vår egne produktside under her. Har du spørsmål rundt traktoren eller FendtOne hjlper vi deg mer enn gjerne om du kontakter ditt lokale Eiksenter. 

Visning
Fendt 500 Vario

Lenker
Min side