Skip to main content
Til toppen

Fendt 200 Vario – Råtassen som kommer seg frem over alt!


Den hendige lille 200-serien til Fendt ble lansert i ny drakt mot slutten av 2020, og er en skikkelig råtass vi gleder oss til å se på norske jorder og i norske anlegg. Med 3,3 liters AGCO POWER motor, som både reduserer støy og holder driftskostnadene nede, er den nye Fendt 200 Vario en traktor som satser på ytelse og komfort i kjent Fendt-stil!

La deg ikke lure av størrelsen. 200-serien smyger seg avgårde både i terreng og på landevei med en helt eksepsjonell ytelse og kraft. De nye modellene kommer også i flerfoldige modelltyper som er bygget etter de mange forskjellige behovene dagens bønder har. Med både Power, Profi og Profi+ alternativer kan du sørge for at din neste traktorinnvistering møter alle dine behov. Alt med kvalitetstempelet som følger med å kjøre en Fendt. 

Fendt 200 Vario kommer med DynamicPerformance. DynamicPerformance tar høyde for alle de enkeltstående tingene som bruker effekt på traktoren. Gjennom smarte prioriteringer og analyser av effektforbruket til f.eks. kompressor og klimaanlegg vet traktoren når den må yte litt ekstra effekt for drift av enkeltstående komponenter. Med denne løsningen har traktoren hele 10 ekstra hestekrefter, noe som kan komme godt med om traktoren trenger ekstra effekt. En perfekt løsning for traktorer i det litt mindre segmentet. Selve kraften brukes på den mest brukervennlige måten, da traktoren selvfølgelig kommer med Vario-transmisjon. 

Fendt = Komfort

For de som har kjørt Fendt tidligere vet at et av deres fokuspunkter ofte ligger i kjøreopplevelsen. Ved å bruke materialer av ypperste kvalitet, samtidig som man designer førerhuset ned til hver minste ergonomiske detalj sitter både traktoren godt på vei, bakke og jord, og du sitter i høy komfort i førerhuset. Armlene og ratt kan enkelt justeres til å passe deg perfekt og førerhuset gir deg utmerket sikt.

Designet på førerhuset sørger for full 360-graders sikt, med store og oversiktlige vindusflater. De store og oversiktlige glassvinduene gir en 100-graders vertikal sikt fremover, og med hjelp av et nytt stort soltak får du også oversikten oppover. 

Førerhuset har selvfølgelig et godt utviklet ventilasjons-/klimaanlegg som gir en utmerket luftstrøm. 8 luftdyser fordeler luften akkurat der du ønsker dem. For de som sitter mye i traktor om vinteren, kan også varmesystem installeres som tillegg. 

Designet er i god Fendt-ånd behagelig å sitte i, du finner smarte løsninger som f.eks. vertikalt håndtak på bakvinduet for enkel åpning og lukking, samt et generelt godt design over hele fjøla i denne traktoren. 

Skulle man ønske det lille ekstra kommer Profi-varianten med egen og oversiktlig 12-tommers terminal, mens Profi+ i tillegg kan friste med FendtOne-løsning for første gang i en 200-serie. Dette betyr at du med bare enkle tastetrykk kan sende oppgaver og informasjon mellom traktor og pc.
 

Den perfekte traktoren for deg. 

Fendt 200 Vario kommer i forskjellige modeller etter behov. 

Fendt 200 S Vario Gen3 er den 200-traktoren det selges mest av i Norge. Med større førerhus med FendtONE førerplass og mulighet for 12" terminal i armlenet, 104 l/min lastkjennende hydraulikk og fire elektroniske ventiler, FendtGuide sporfølging, ulike kjøresportyper, ISOBUS 200 og 3L krysspak med opptil 27 funksjoner, har Fendt videreutviklet sin storfavoritt. S-varianten kommer i modeller fra 79 til 124 hk.   

Fendt 200 V er den klassiske smalsporede traktoren. Proppet med høyteknologiske løsninger finner den frem på de smaleste plasser med sin minimale arbeidsbredde på 1,07 meter. Her har du også muligheten til å velge bred foraksel for økt manøvrerbarhet.

Fendt 200 F har en ytre bredde fra 1,32 meter og kommer med økt komfort med sitt 10 cm bredere førerhus. Traktoren har også bredere og hevet frontrute.

Fendt 200 P er traktoren for de litt tyngre arbeidsoppgavene. Den har litt bredere aksler med 1,59 meter bredde for økt løftekapasitet.

Med den nye 200-serien til Fendt finner du den perfekte, lille traktoren for dine arbeidsområder. Felles for alle variantene er at de alle kommer med utstyrsmulighetene Power, Profi og Profi+. Førerhuset har blitt redesignet. Dette innebærer at klimaanlegget er flyttet fra taket, og at sikrere løsninger mot uønskede stoffer i luften har blitt innlemmet i traktorens systemer. Med bare et tastetrykk sikrer du egen helse fra stoffene i luften utenfor traktoren. Førerhuset har også fått redusert antall stolper fra 6 til 4, slik at du får enda bedre sikt. Med Fendt 200 V/F/P Vario får du full oversikt i alle retninger.

Fendt 200 er mer effektiv, mer komfortabel og mer individuell. 

Hos ditt lokale Eiksenter finner du eksperter som kan gi deg utdypende informasjon og som kan finne den perfekte løsningen for deg. Ikke nøl med å ta kontakt. 

Lenker
Min side