Skip to main content
Til toppen

Få MF Connect gratis i 3 år!

Med MF Connect fra Massey Ferguson kan du overvåke maskindriften i sanntid på alt fra mobiler, nettbrett og stasjonære datamaskiner. I praksis betyr det at man kan administrere driften på en mye mer effektiv måte, og optimalisere driftseffektiviteten gjennom fjerndiagnostikk.

Se dine maskiners nåværende posisjon, rutene de har kjørt, drivstoffsforbruket, timerapporter og varsler om service og vedlikehold rett på mobil eller pc. 

Ved kjøp av MF 7700 S, MF 8S, MF 8700 S eller MF IDEAL følger en 3 års gratisperiode med MF Connect som standard. Det er også mulig å få MF Connect på MF 6700 S. Med andre ord får du med deg det ultimate optimaliseringsverktøyet i prisen ved kjøp av en ny maskin i dag. Bedre blir det ikke!
 

Hvordan funker det? 

MF Connect har et brukervennlig grensesnitt, som gjennom nettportal og mobilapp er enkel å bruke. Sensorer på maskinene sender data fra maskinen til både nettportal og app, hvor det hele visualiseres slik at man enkelt kan bruke og forstå de innsamlede dataene. Disse dataen inneholder alt fra hvor maskinen er plassert, når det lønner seg å fylle drivstoff samt servicemeldinger. 

Med full oversikt over maskinparken din gjennom MF Connects aktiveringsverktøy kan service utføres på en enklere og mer treffsikker måte. Fjernvisning av koder og ytelsesdata gir bedre innsikt og åpner for kort nede tid da behovet oppdages raskere. Samtidig er du ikke avhengig av å være parat for å få opp varslinger, da dette kan sendes til din mobil. 

MF Connect passer maskinparken din uavhengig av størrelse. Også maskiner fra andre produsenter er med i overvåkingen så lenge de er utstyrt med den dedikerte modulen.
 

Er du på utkikk etter ny traktor eller tresker? Da er dette den perfekte muligheten til å få med deg MF Connect i hele 3 år på kjøpet.

Kontakt ditt lokale Eiksenter i dag!  

Lenker
Min side