Til toppen

Krattknusere

Eiksenteret tilbyr både hydrauliske og mekaniske krattknusere.  

Sorter Navn (a > å)

Fransgård FKR 150 krattknuser inkl PTO-aksel

En svært kraftig og solid konstruksjon som gjør at krattknuseren egner seg til beitepussing, kantslått og veivedlikehold. Kutter kvister opp til ø 0-10 cm. Standardutstyr: hydraulisk sideforskyving 100 cm via paralellogram, påkjørsels-sikring med fjærutløser, 4 stk 10 mm(standard) eller 13 mm kjetting, utskiftbare slitesko og kraftoverføring med 3 reimer.

Fransgård FKR 150BF krattknuser inkl. PTO-aksel

FKR-150BF PTO-drevet krattknuser. Effektiv til rydding og klipping av grøfter, skogsvei m.m. Frontmontering eller bakmontering (trekkes eller skubbes). Mekanisk sideforskyvning høyre/venstre 35 cm.

Fransgård FKR 152 krattknuser

Den nye krattknuseren FKR-152 blir produsert hos Fransgård sin fabrikk i Danmark. FKR-152 har mange gode funksjoner som gjør den veldig fleksibel. Med hydrauliske svingearmer kan maskinen skyves litt over en meter til siden i forhold til senterplasseringen. Klippehodet er vippbart i en vinkel på opptil 30 °, slik at det automatisk kan tilpasses terrenget. Maskinen er veldig egnet for åker og grusveier, smale skogsveier samt stier gjennom tett vegetasjon og skiftende landskap.

Fransgård FKR-1501 krattknuser

Krattknuser FKR-1501 har en sterk konstruksjon og mange unike detaljer, som gir en høy fleksibilitet og muligheter for effektivt arbeid i krevende miljøer. Den kan arbeide i mange forskjellige materialer, alt fra kraftig gress til meget tett kratt og mindre trær. Krattknuseren kan også brukes til klipping av lange greiner som henger ned. Krattknuseren er perfekt for rydding langs veier og jordekanter.

SAMI krattknuser CM-1700 inkl. hydr.tilt og kjettingbeskyttelse

Sami krattknuser med kardangdrift og 13 mm kjettinger sikrer enkel og effektiv vegetasjonsrydding. Maskinen krever lite vedlikehold og slitedelene er enkle å bytte. Krattknuseren er beregnet på å slå gress, busker og mindre trær i vei og jordekanter. Krattknuseren kan tiltes til å slå begge sider av grøfter. Maskinen krever lite vedlikehold og slitedelene er enkle å erstatte. Rekkevidde fra traktorens senterlinje min-maks: 3000 – 4500 mm. Anbefalt traktor egenvekt fra 5 t. Arbeidsbredde 170 cm og kan sideforskyves ut til 450 cm fra senter.