Skip to main content
Til toppen

Deler

Benytt originale deler. Hold din maskin original. Eiksenteret har originale deler til alle merkevarer vi fører. En original del er produsert parallelt med maskinen, og har gjennomgått de samme kontroller og tilfredsstiller de samme kvalitetskravene som komponentene som brukes i selve produksjonen.

Eiksenteret gir derfor 12 måneders garanti på alle deler.

Eiksenteret har originale deler til Massey Ferguson, Fendt og Valtra. En original del er produsert parallelt med traktoren eller redskapet, har gjennomgått de samme kontroller og tilfredsstiller de samme kvalitetskravene som komponentene som brukes i selve produksjonen.

De fleste Eiksenterne har 2000 til 3000 delenumre på lager. Dette representerer over 80 prosent av det som omsettes. Effektive rutiner og raske flyforbindelser gjør at hele Norden kan forsynes med deler i løpet av ett døgn. Når det haster, sendes deler samme dag som de blir bestilt og er framme ved Eiksenteret dagen etter. Mer enn 45 000 artikkelnummer ligger på AGCOs 4000 kvadratmeter store skandinaviske hovedlager et steinkast fra Kastrup flyplass i København.

Moderne datateknologi knytter sammen hele AGCOs verdensomspennende nettverk av produsenter, importører og forhandlere. Dette betyr at hvert Eiksenter har full tilgang til reservedeler fra hele verden. Datasystemet har en egen søkemotor. Dersom delen som etterspørres ikke blir funnet på primærlageret, vil søkemotoren automatisk sjekke de øvrige europeiske markedene på jakt etter delen, og samtidig sørge for nødvendig dokumentasjon.

Når delen blir funnet vil systemet automatisk sørge for at den plukkes og sendes til forhandleren. Også deler fra våre utenlandske redskapsleverandører går via vårt nordiske mellomlager i København.

 

10+ Reservedeler

10 er merkevaren på originale reservedeler for Massey Ferguson-traktorer som er eldre enn 10 år. 10 logoen garanterer ekthet og kvalitet, og inkluderer alle modeller fra MF 35 til MF 3600-serien. Prisene på 10 deler er fullt konkurransedyktige med uoriginale deler som selges av andre.

Med 10 som garanti for kvalitet og økonomi er dette en god grunn til å ajourføre gammeltraktoren enten det gjelder motordeler, drivstoffsystemet, transmisjon, kjøling, elektrisk anlegg, hydraulikk eller clutch. Også karosserideler og førerhuskomponenter inngår i 10 konseptet. Det samme gjelder byttekomponenter som startere, dynamoer, motorblokker, topplokk, etc.

Bruk originale deler
Bruk originale deler

Med originale deler fra Eiksenteret har du alltid 12 måneders garanti. I tillegg er du sikret at delene er produsert til traktoren eller redskapen, har gjennomgått samme kontroller og tilfredsstiller kvalitetskravene til alle komponentene.

Lenker
Min side