Skip to main content
Til toppen
Vi åpner nye Eiksentre i Gol og Hjartdal

Eiksenteret Gol har åpnet nytt senter på 640 kvadratmeter og har fått mye bedre plass til verksted og butikk. Her fra den nye utstillingen. Foto: Eiksenteret.

Vi åpner nye Eiksentre i Gol og Hjartdal

Eiksenteret Hjartdal åpner nytt og moderne bygg i Seljord, mens Eiksenteret Gol har nyåpning på nabotomta til det gamle bygget. Begge får vesentlig større butikk, moderne verksted og større lagerplass.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Eiksenteret

– Vi hadde vokst ut av det gamle senteret vårt, som var fra 1982. Derfor har vi satt opp et nytt senter på nabotomten. Her har vi fått 640 m2 med en romslig og flott butikk og et stort, moderne verksted med blant annet traverskran, forteller daglig leder Trond Thorseth i Eiksenteret Gol.

Det nye Eiksenteret Gol åpnet i slutten av april, og tilbakemeldingene har vært gode.

– For oss handler det om å gi kundene våre en best mulig opplevelse, og de vi har snakket med er strålende fornøyd. De siste fem årene har Eik-kjeden hatt stort fokus på butikk-delen. Vi har etablert oss som en solid faghandel for proff-markedet og kvalitetsbevisste privatkunder, med kjente merkevarer som Husqvarna, Tiki og Blåkläder som nye tilskudd, forklarer Thorseth.

Fra Hjartdal til Seljord

– Vi ønsket at kundene skal føle seg hjemme hos oss og har bygget et nytt senter over fjellet i Seljord. I et nytt og mer moderne bygg har vi fått større butikk, verksted og lager. Det innebærer at vi kan gi kundene bedre service, sier Agnar Andersen i Eiksenteret Hjartdal.

Ofisiell åpning var 14. mai 2020 og alle de åtte ansatte har gledet seg til å flytte inn.

– Kundene har vært veldig positive til at vi åpner nytt senter. Butikken blir mye romsligere, slik at vi kan øke vareutvalget og stille ut flere plasskrevende produkter. I tillegg har vi mulighet til å øke kapasiteten på verkstedet hvis det blir behov for det, sier Andersen.

Eiksenteret Hjartdal har flyttet over fjellet til Seljord og har fått et moderne bygg med større butikk, verksted og lager. Foto: Eiksenteret.

Kontinuerlig utvikling

– Det betyr enormt mye for hele kjeden at de enkelte Eiksentrene utvikler seg og driver godt år etter år. Kjeden har ligget på en stabilt høy markedsandel innen både traktorer og redskap, samtidig som vi har utviklet butikk-konseptet vårt, forklarer administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

Tross tøffere tider i markedet opprettholder den landsdekkende Eik-kjeden omsetningen.

– Vi har sentre som er til stede for kunden og er villige til å reinvestere i nye fasiliteter og bygg. For oss er det viktig å være en stabil samarbeidspartner for den norske bonden. Kjedegiver Eikmaskin gratulerer Gol og Hjartdal med nye, moderne bygg og gleder oss til Eiksenteret Bodø, Eiksenteret Sømna, Eiksenteret Hægeland og Eiksenteret Gausdal åpner i nye lokaler senere i år, sier Kjempekjenn.

Lenker
Min side