Skip to main content
Til toppen
Rekordmange på Agrisjå

Selger Terje Andersen fra Eiksenteret Steinkjer viser stolt fram Norges første MF 8740, en helt rå traktor med over 400 hk.

Rekordmange på Agrisjå

Eiksenteret opplevde godt salg under Agrisjå-messsen 25. til 27. august. Representanter fra en rekke Eiksentere var på plass, og det Norgespremiere på MF 8740 og den nye MF 6713 Global, samt det nye grasutstyret fra Fendt.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Lars Ovlien

– For oss i Midt-Norge er dette den viktigste aktiviteten gjennom året og en flott arena for å få vist frem kjedens produkter. Det var fantastisk mye folk i løpet av tre dager, og god interesse for produktene våre. Det er vi selvfølgelig veldig godt fornøyd med, sier Jon Magne Sæter, daglig leder for Eiksenteret Midt-Norge.

Etter sammenslåingen mellom Surnadal og Trondheim i fjor har Eiksenteret Midt-Norge nå avdelinger i Malmefjorden, Surnadal, Orkdal, Støren, Trondheim, Rissa, Stjørdal, Levanger og Steinkjer. Eiksenteret Mosjøen, Sømna, Tolga og Vinstra var også med på årets Agrisjå, som er årets store landbruksmesse i Trøndelag. Besøkstallet på over 30 000 er bare noen få tusen færre enn på Agroteknikk i 2015. Den nye utstillingsplassen i Stjørdal hadde dobbelt så stort areal som det gamle utstillingsområder, og det var folk overalt. Eiksenteret hadde Norgespremiere på to MF-modeller og det nye grasutstyret fra Fendt.

– Folk kom fra hele landet, og det var satt opp busser fra blant annet Hamar. Veldig mange var nysgjerrige på den nye Global-traktoren MF 6713, og dette tror vi blir en veldig populær modell. Det var også moro å kunne vise fram toppmodellen MF 8740, med over 400 hk under panseret.

Det var travelt på standen til Eiksenteret. Noen var innom butikken, andre ville bare ha en kopp kaffe og slå av en prat. Så var dere de som kom i mer alvorlige ærend.

– Interessen for produktene våre var stor, og vi har solgt en god del MF- og Fendt-traktorer og flere nye Fendt-river og slåmaskiner. Agrisjå ble en veldig positiv opplevelse for oss i Eik-kjeden, sier Jon Magne Sæter.

Lenker
Min side