Skip to main content
Til toppen

FENDT CORUS

ALLTID VED DIN SIDE

Fendt Corus er designet for fleksibel bruk i forskjellige avlinger. Fokuset er høy treskeytelse med pålitelig, effektiv og robust teknologi.

Ulike utstyrsvarianter når det gjelder kappebord, treskeenhet, sikter og rengjøring tillater bruk i et bredt spekter av avlinger som korn, ris, maiskorn, bønner eller erter, selv under vanskelige høstingsforhold. Disse funksjonene gjør den nye serien til den ideelle inngangsmodellen for selvmekaniserte bønder.

Kontakt ditt lokale Eiksenter for priser og utdypende informasjon. 

Optimalisert arbeidsstasjon

Førerhuset er allerede kjent fra Fendt 5225 E og har blitt omfattende revidert. Multifunksjons-joysticken lar føreren kontrollere blant annet hastigheten, toppbordet og losseskruen til Fendt Corus 500 For ergonomisk arbeid er denne joysticken direkte koblet til armlenet. Konkaven og siktene styres nå direkte fra førerhuset. Kjørecomputeren og to valgfrie kameraer gir optimal oversikt over maskinen. Den store panoramafrontruten og nye arbeidslys foran på skurtreskeren sørger for best mulig sikt.

Stor korntank og rask påfylling

Fendt Corus 518 er tilgjengelig med 5200 L korntankkapasitet og en lossekapasitet på 72 L/s som standard. For Fendt Corus 522, samt Fendt Corus 522 MCS-modell, kan en 6500 L korntank velges som ekstrautstyr. Lossekapasiteten er da 85 L/s. Modellene Fendt Corus 526 og Fendt Corus 526 MCS er utstyrt med den store korntanken som standard.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON!

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON!

For mer utfyllende informasjon om både pris og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt!

Finn ditt Eiksenter
Lenker
Min side