Skip to main content
Til toppen
Massey Ferguson S serie

S SERIEN

DEN NYE GENERASJONEN MASSEY FERGUSON

Det er få kombinasjoner som funker bedre en nyutviklet og fremtidsrettet teknologi satt sammen med velprøvd og elsket ingeniørkunst. Det er akkurat det man får med den nye S-serien til Massey Ferguson.

Som jordbruker eller entreprenør i dag, har du mest sannsynlig andre behov enn det du hadde i går. Både arbeidsoppgaver og teknologi er i stadig utvikling og det holder ikke lenger med en arbeidshest i front. Funksjonalitet, effektivitet og driftsøkonomi blir bare viktigere og viktigere. Samtidig skal det være en opplevelse å jobbe i en moderne traktor.  S-serien er traktorer som sikter høyt, for at du skal kunne ha markedets mest pålitelige frontlaster, eller effektive og smarte jordbruksmaskiner.

MASSEY FERGUSON 5S

Med en eksepsjonell svingradius på bare 4 meter kommer denne traktoren i modeller med maksimal effekt fra 105 hk til 145 hk. Dette er den ultimate allsidige traktoren. Den kombinerer høy ytelse med komfort, smidighet og markedets beste frisikt. Førerhuset er støysvakt og har effektiv klimakontroll. 

Når det kommer til frontlastere, er Massey Ferguson merket som troner på toppen. 5S er ikke et unntak fra denne regelen. Alle 5S modeller kan leveres klar for frontlaster, eller med frontlaster montert.   

5S-serien er spesielt godt egnet for norske gårder. Alle de smidige modellene har en akselavstand på 2,55 meter. Samtidig har Massey Ferguson økt kapasiteten i forhold til eldre modeller i samme klasse. 5S har løftekapasitet bak på hele 5700 kg, mens trepunktshydraulikken foran har en løftekapasitet på 3000 kg. Tillatt totalvekt er på 9500 kg, og med 4.4 liters AGCO Power motor med 4 sylindere håndterer traktoren både bredt og tungt redskap.  Transmisjonen på 5S-serien er enten Dyna-4 med speedmatching eller Dyna-6 med AutoDrive. 

MASSEY FEERGUSON 6S

6S er markedets kraftigste 4-sylindrede traktor, med en 4 liters AGCO Power-motor på opptil 180 hestekrefter. Traktoren kommer med Massey Fergusons Engine Power Management (EPM) som gir muligheten til en effektøkning på 20 ekstra hestekrefter, når man trenger en liten boost og et større dreiemoment. 

Motoren sørger også for at traktoren kan opprettholde kompakte dimensjoner og en lav totalvekt. Noe som gjør den ganske enestående da den i tillegg har en manøvrerbarhet, motor- og trekkraft tilsvarende en sammenlignbar 6-sylinder. Maksimal løftekapasitet på 9600 kg, enestående trekkraft og en totalvekt på opptil 12500 kg for håndtering av tunge redskap, gjør 6S til en smart, smidig og sterk maskin. 

MASSEY FERGUSON 7S

7S er en helt unik opplevelse som setter den nye standarden for intuitiv betjening, og som tar Massey Fergusons velkjente pålitelighet til nye høyder – noe som sikrer både effektivitet i arbeidet, og reduserte driftskostnader. Dette er den ultimate landbrukstraktoren som dekker behovet til både entreprenører og variert gårdsdrift.

AGCO motorer med 6 sylindere passer perfekt i kombinasjon med Dyna-VT transmisjon og gir økt produktivitet. Samtidig sørger Engine Power Management (EPM) for ekstra effekt når man har behov for det lille ekstra. Slik kan man jobbe både effektivt og raskt. «All-in-one» Stage-V SCR-systemet gir ikke bare bedre sikt, men gjør vedlikehold enkelt, og motoren har et serviceintervall på 600 timer – så sparer du både tid og penger på uønskede stopp. 

7S kommer med opptil 5 hydraulikkventiler bak og 3 foran. Med trepunktshydraulikk foran, volumkoblinger og større løftekapasitet, kan du jobbe enda raskere med brede redskap og traktoren blir enda mer allsidig.

Massey Ferguson har også fylt sine nye traktorer med smarte løsninger som MF Guide, MF Connect og masse annet som gjør arbeide ditt mer presist og effektivt. Alt styrer du intuitivt fra et påkostet og komfortabelt førerhus.

MASSEY FERGUSON 8S

Det er ganske innlysende hvorfor man skal vurdere en 8S-serie, om man er på jakt etter en traktor med mye kraft. Massey Ferguson 8S.265 har nemlig vunnet årets traktor 2021, og hele serien gir deg både kraft og komfort.

Med en Stage V AGCO Power 6-sylindret motor på 7,4 liter, får du mer dreiemoment og økt effekt ved lave turtall. Motoren er designet for å redusere støy og driftskostnader, samtidig som den gir en maks. effekt på mellom 205 og 305 hestekrefter. For både kraftuttak, transport og hydrauliske applikasjoner har traktoren Engine Power Management (EPM) som kan sørge for 20 ekstra hestekrefter som en ekstra boost når det trengs. 

Motoren er plassert vekk fra frontruta og ligger plassert med en avstand på hele 24 cm fra førerhuset slik at det er en markant reduksjon i både støy og vibrasjon. Er det en ting som har fått en skikkelig overhalling fra tidligere Massey Ferguson-modeller så er det førerhuset. 

På 8S-serien har førerhuset fått ny «look». Nå er det nemlig firestolpet, med store glassflater som gir det oversikt i alle retninger. Glassarealet rundt førerhuset tilsvarer hele 6,6 kvadratmeter. Samtidig er det et stort førerhus på 3,4 kubikk. Førerhuset er fylt med oppbevaringsplass. Traktoren har eget oppbevaringsområde foran rattet og du finner til og med et kjøleskap under passasjersetet. 

8S-serientar har også effektivitet i tankene, og har gjort armlene på høyre side til ditt hjerte for funksjonalitet. Her finner du det meste av instrumenter, samt Datatronic 5-skjermen. Du har muligheten til å selv bestemme hvilke knapper som skal utføre hvilke funksjoner på kontrollspaken. Kontrollspaken har også fått en minijoystick for presist arbeid med hydrauliske funksjoner. Også redskapsfunksjoner kan du velge å styre fra spaken, da den er kompatible med ISOBUS. Spaken er standard uavhengig av modell.

Lurer du på noe om Massey Fergusons nye traktorer, finner du mer informasjon på de respektive produktsidene under, eller så hjelper vi deg mer enn gjerne om du kontakter ditt lokale Eiksenter.  

Lenker
Min side