Til toppen

 MASSEY FERGUSON 175 ÅR OG EIKMASKIN 100 ÅR
JUBILEUMSTRAKTOR

LIMITED EDITION

MF 8S, MF 7S, MF 6S, MF 5S


100 STK JUBILEUMSTRAKTORER KOMMER TIL NORGE.
TA KONTAKT MED DITT EIKSENTER FOR Å SIKRE DEG EN. 

MASSEY FERGUSON 5S

Med en eksepsjonell svingradius på bare 4 meter kommer denne traktoren i modeller med maksimal effekt fra 105 hk til 145 hk. Dette er den ultimate allsidige traktoren. Den kombinerer høy ytelse med komfort, smidighet og markedets beste frisikt. Førerhuset er støysvakt og har effektiv klimakontroll. 

Når det kommer til frontlastere, er Massey Ferguson merket som troner på toppen. 5S er ikke et unntak fra denne regelen. Alle 5S modeller kan leveres klar for frontlaster, eller med frontlaster montert.   

5S-serien er spesielt godt egnet for norske gårder. Alle de smidige modellene har en akselavstand på 2,55 meter. Samtidig har Massey Ferguson økt kapasiteten i forhold til eldre modeller i samme klasse. 5S har løftekapasitet bak på hele 5700 kg, mens trepunktshydraulikken foran har en løftekapasitet på 3000 kg. Tillatt totalvekt er på 9500 kg, og med 4.4 liters AGCO Power motor med 4 sylindere håndterer traktoren både bredt og tungt redskap.  Transmisjonen på 5S-serien er enten Dyna-4 med speedmatching eller Dyna-6 med AutoDrive. 


MASSEY FEERGUSON 6S

6S er markedets kraftigste 4-sylindrede traktor, med en 4 liters AGCO Power-motor på opptil 180 hestekrefter. Traktoren kommer med Massey Fergusons Engine Power Management (EPM) som gir muligheten til en effektøkning på 20 ekstra hestekrefter, når man trenger en liten boost og et større dreiemoment. 

Motoren sørger også for at traktoren kan opprettholde kompakte dimensjoner og en lav totalvekt. Noe som gjør den ganske enestående da den i tillegg har en manøvrerbarhet, motor- og trekkraft tilsvarende en sammenlignbar 6-sylinder. Maksimal løftekapasitet på 9600 kg, enestående trekkraft og en totalvekt på opptil 12500 kg for håndtering av tunge redskap, gjør 6S til en smart, smidig og sterk maskin. 


MASSEY FERGUSON 7S

7S er en helt unik opplevelse som setter den nye standarden for intuitiv betjening, og som tar Massey Fergusons velkjente pålitelighet til nye høyder – noe som sikrer både effektivitet i arbeidet, og reduserte driftskostnader. Dette er den ultimate landbrukstraktoren som dekker behovet til både entreprenører og variert gårdsdrift.

AGCO motorer med 6 sylindere passer perfekt i kombinasjon med Dyna-VT transmisjon og gir økt produktivitet. Samtidig sørger Engine Power Management (EPM) for ekstra effekt når man har behov for det lille ekstra. Slik kan man jobbe både effektivt og raskt. «All-in-one» Stage-V SCR-systemet gir ikke bare bedre sikt, men gjør vedlikehold enkelt, og motoren har et serviceintervall på 600 timer – så sparer du både tid og penger på uønskede stopp. 

7S kommer med opptil 5 hydraulikkventiler bak og 3 foran. Med trepunktshydraulikk foran, volumkoblinger og større løftekapasitet, kan du jobbe enda raskere med brede redskap og traktoren blir enda mer allsidig.

Massey Ferguson har også fylt sine nye traktorer med smarte løsninger som MF Guide, MF Connect og masse annet som gjør arbeide ditt mer presist og effektivt. Alt styrer du intuitivt fra et påkostet og komfortabelt førerhus.