Til toppen

FENDT 200-SERIEN

EN KOMPAKT RÅTASS!

Gjennom lidenskap og entusiasme har Fendt 200 Vario fått et nytt design som fremmer effektivitet, komfort og teknologi, og som setter en nye standard for fremtiden. Fendt 200 Vario er og forblir en liten og hendig traktor. Dette betyr ikke at den mangler på krefter og ytelse. Tvert imot – dette er en skikkelig råtass.


KOMPAKTTRAKTOR MED MYE TEKNOLOGI

Traktoren kommer med 3,3 liters AGCO POWER motor, som reduserer støy og holder drivstoffkostnadene nede. Motoren er også enkel å holde ved like. Samtidig har traktoren den medfølgende softwarefunksjon DynamicPerformance. DynamicPerformance tar høyde for alle de enkeltstående tingene som bruker kraft ved traktoren. Den optimaliserer nedkjøling ved at den på dynamisk vis jobber med riktig kraft mot både kompressor og klimaanlegg. Her sørger systemet for at traktoren har ekstra kraft de gangene disse komponentene er med på å kreve kraft. Hele 10 hestekrefter ekstra ytelse har traktoren å gå på. Dette kan komme godt med, da du også kan bruke dette som en powerboost når du trenger det lille ekstra – med andre ord er det perfekt for mindre traktorer. Du får også nyte godt av Variotransmisjonen til Fendt. 


EKTE STORHET - EN TRAKTOR BYGGET FOR KOMFORT

Førerhuset på traktoren er alltid et fokuspunkt når man designer en traktor. Her er det alltid viktig å opprettholde en upåklagelig komfort, god sikt og et godt arbeidsmiljø. Nå kommer 200-serien fra Fendt med både Power, Profi og Profi+ varianter.  Førerhuset er laget for å passe alle bønder, og føles intuitivt å bruke. Dashbordet er stort og oversiktlig, og det har blitt utviklet et nytt armlene. Skulle man ønske det lille ekstra kommer Profi-varianten med egen og oversiktlig 12-tommers terminal, mens Profi+ i tillegg kan friste med FendtOne-løsning for første gang i en 200-serie. Dette betyr at du med bare enkle tastetrykk kan sende oppgaver og informasjon mellom traktor og pc. 

Designet på førerhuset sørger for full 360-graders sikt, med store og oversiktlige vindusflater. De store og oversiktlige glassvinduene gir en 100-graders vertikal sikt fremover, og med hjelp av et nytt stort soltak får du også oversikten oppover.

Traktoren har også forbedret både hydraulikkpumpe og tilkoblingspunkter fra tidligere modeller. Fendt har også fått med seg at vanskelige jordsmånn og krappe hellinger kan sørge for problemer ved bruk av redskap. Ved bruk av relief control kan du gjennom terminalen i traktoren flytte vekten fra redskapen over i traktoren for bedre grep. 

V/F/P : VARIANTER FOR ALLE BRUKSOMRÅDER

Fendt 200 V/F/P Vario er produsert for å snike seg frem i spesialavlinger, drivhus, hager og urbane settinger. 

Fendt 200 V/F/P kommer i 13 modeller og 3 varianter.

Fendt 200 V er den klassiske smalsporede traktoren. Proppet med høyteknologiske løsninger finner den frem på de smaleste plasser med sin minimale arbeidsbredde på 1,07 meter. Her har du også muligheten til å velge bred foraksel for økt manøvrerbarhet.

Fendt 200 F har en ytre bredde fra 1,32 meter og kommer med økt komfort med sitt 10 cm bredere førerhus. Traktoren har også bredere og hevet frontrute. 

Fendt 200 P er traktoren for de litt tyngre arbeidsoppgavene. Den har litt bredere aksler med 1,59 meter bredde for økt løftekapasitet. 

Felles for alle variantene er at de alle kommer med utstyrsmulighetene Power, Profi og Profi+. Førerhuset har blitt redesignet. Dette innebærer at klimaanlegget er flyttet fra taket, og at sikrere løsninger mot uønskede stoffer i luften har blitt innlemmet i traktorens systemer. Med bare et tastetrykk sikrer du egen helse fra stoffene i luften utenfor traktoren. 

Førerhuset har også fått redusert antall stolper fra 6 til 4, slik at du får enda bedre sikt. Med Fendt 200 V/F/P Vario får du full oversikt i alle retninger.
 

Fendt 200 Vario

Nye generasjon 200 Vario har lavt tyngdepunkt og og kompakte mål som gjør den like perfekt i bratt terreng som inne på trange gårdsplasser. Imponerende ytelser gjør dette til en traktor du blir glad i.

For mer informasjon om Fendts fremtidsrettede traktorer og redskaper. Ta kontakt med ditt lokale Eiksenter her!