Skip to main content
Til toppen

LIFT IT UP! HØYT OPPE MED 

FENDT TELESKOPLASTER

Fendt Cargo T740 forener fordelene med en konvensjonell teleskoplaster og en hjullaster i en maskin. Fendt Cargo T740 begynner der hvor andre teleskoplastere slutter.

Den har bedre sikt, høyere ytelse, større sikkerhet og bedre komfort. Med mange smarte detaljer er den perfekt utstyrt for kravene i landbruket.

Med Fendts teleskoplastere har du alltid alt under kontroll.

Lang levetid og høy sikkerhet

Lang levetid og høy sikkerhet

Fendt Cargo T740 er laget for kontinuerlig bruk med robust og stabil konstruksjon. Med forskjellig ekstrautstyr kan den tilpasses optimalt til tilsvarende oppgaver og arbeidsbetingelser.

Stabilitet

Akselavstand på 3,10 m og et lavt tyngdepunkt gir Fendt Cargo T740 optimal stabilitet.

Drivlinje

Den alternative pendellåsen på bakakselen øker stabiliteten, spesielt på ujevnt underlag. Sjåføren kan velge mellom 3 funksjoner, alt etter behov:

  • fritt pendlende
  • automatisk aktivering ved stopp
  • permanent låst

Overlastsystem

Overlastsystemet gir trygghet og minimaliserer faren for ulykker. En sensor på bakakselen registrerer lasten og forhindrer maskinen å tippe fremover. Før overlastfunksjonen inntrer, kommer et optisk og akustisk varsel, før systemet kobles ut automatisk. Dersom systemet aktivers kan det brokobles ("by-passes") med en tast for å sette lasten sikkert ned.

Drift

Drift

Fendt Cargo T740 har store krefter og et optimalisert kjørekonsept. Effektiviteten økes også gjennom optimal tilgang til motorrommet. Sterk under arbeidet, vedlikeholdsvennlig og tidsbesparende.

Motor & motorrom

Cummins-motoren har tilstrekkelig kraft for alle bruksområder. Volumet på 3,8 liter gir en nominell effekt på 100 kW / 136 HK nominell ytelse og 520 Nm maks. dreiemoment ved 1200 o/min. En 160 liter diesel- og 16 liter AdBlue-tank sørger for få stopp for å fylle drivstoff..

Det store motorrommet på høyre side av førerhuset gir god tilgang. Konstruksjonen gir også effektiv kjøling.

Fremdrift

Fremdrift

Med den trinnløse transmisjonen CompactDrive kjøres T740 slik vi kjenner det fra Fendt Vario-traktorer. Gjennom perfekt tilpassing oppnås den beste virkningen i alle kjøresituasjoner. Enten høyt turtall eller høyt dreiemoment.

Kommer frem over alt

Gjennom høy trekk- og skyvekraft er T740 også egnet for typiske hjullasteroppgaver innen materialhåndtering. Differensialsperre i bakakselen forhindrer i tillegg hjulene i å spinne.

Med den effektive CompactDrive-transmisjonen oppnås 40 km/t transporthastighet . Takket være fjæring av førerhuset og sjokkdemper på bommen er kjørekomforten også høy også på røfft underlag. Med det valgfrie 2-linjers trykkluftbremsesystemet kan tilhengere opp til 18,5 t også trekkes på offentlig vei.

Flere styremodus

Alt etter bruk og behov kan styringen også skifte mellom de 3 forskjellige styremodusene under kjøring.

  1. Forhjulsstyring for vei og transport
  2. Firehjulsstyring for liten venderadius under trange forhold
  3. "Hundegang", for eksempel ved lasting av pallegods, for å plassere dem nøyaktig og tett sammen
Hydraulikk

Hydraulikk

Arbeidshydraulikken på Fendt Cargo T740 har en lastfølende (LS) aksialstempelpumpe på 170 l/min. Dette gir stor løftekraft og raske sykluser for ethvert arbeid. Fremdrift, bremseanlegg og reverserbar kjølevifte forsynes via separate hydraulikkpumper.

Presis styring

Sanntids signaloverføring mellom multifunksjonsjoystick og hydraulisk styreblokk sørger for optimalt, følsomt arbeid for alle hydraulikkfunksjoner.

Hydraulikkoblinger på redskapsramme

Redskapsrammen på Fendt Cargo T740 en dobbelt virkende hydraulikkventil med trykkavlastning som standard, for enkel til- og avkobling av tilleggsutstyr med ekstra hydraulikkfunksjon. Ventilen kan også brukes for kontinuerlig drift med justerbar oljemengde. En ekstra dobbeltvirkende ventil kan velges som tilleggsutstyr . I tillegg finnes det en 7-polet stikkontakt for elektriske tilkoblinger.

VIL DU VITE MER?

VIL DU VITE MER?

Kontakt ditt lokale Eiksenter
Lenker
Min side