Skip to main content
Til toppen

KLAR TIL VÅRONNA?

FORBERED DEG MED REDSKAP FRA AMAZONE

Amazone har siden 1883 vært en pioner innen utvikling av landbruksmaskiner. De har i dag en ledende posisjon innenfor redskap som sprøyter, gjødselspredere, såmaskiner og jordbearbeiding.  Selskapet har et bredt spekter av redskap som passer perfekt til det norske landbruket, og Eiksenteret er stolte over å kunne tilby deres produkter til den norske bonden.

Ved spørsmål om Amazoneprodukter ta kontakt med ditt lokale Eiksenter. 

Vi har kunnskapsrike ansatte som mer enn gjerne vil hjelpe deg.

Gjødselspredere

Amazone har 100 års erfaring innen gjødsling og tilbyr i dag den riktige gjødselsprederen til gårder i alle størrelser med fire påmonterte og to slepte sprederserier.  

Sprøyting

AMAZONE har fem tiår med erfaring innen plantevernteknologi og tilbyr i dag den rette sprøyten for gårder i alle størrelser: disse inkluderer de kontinuerlig optimaliserte påmonterte sprøytene med matchende fronttanker for økt tankkapasitet, de kraftige tilhengersprøytene og den selvgående Pantera plantevernsprøyte. Schmotzer hakketeknologi ble anskaffet i 2019 og er det perfekte supplement til sortimentet av plantevernteknologi.

Jordbearbeiding

For å levere optimal jordbearbeiding tilbyr AMAZONE den riktige teknologien for enhver jordtype og ethvert dyrkingskonsept: Ved passiv jordbearbeiding omfatter serien påmonterte og halvmonterte ploger, kompakte tallerkenharver, tindkultivatorer og cambridgevalser samt et bredt sortiment av rekonsolideringsvalser. I tillegg, når det kommer til kraftuttaksdrevet jordbearbeiding, omfatter serien rotorharver, rotorkultivatorer, en dypløsner og igjen et bredt utvalg av dybder.

Såing

AMAZONE har syv tiårs erfaring med såteknikk for engangspløying og såing og mulch og direktesåing samt mer enn fem tiårs erfaring med aktive såmaskinkombinasjoner. I disse dager strekker produktspekteret seg fra mekanisk og pneumatisk monterte, harvemonterte og slepte såmaskiner til monterte eller slepte presisjonsluftsåmaskiner.

Lenker
Min side