Til toppen

Ovlac inntar Eiksenteret!

Den spanske plogprodusenten Ovlac har eksistert i over 80 år. Siden 1936 har familiefirmaet laget ploger. Da sier det seg nesten selv at resultatet vi sitter igjen med, nesten hundre år etter, er et produkt av ypperste kvalitet. I Skandinavia hentes Ovlac-plogene inn av Jens Iversen og danske Farm Implement Aps. Ovlac er ikke ukjente med å levere produkter utenfor landegrensene, da 60% av alle deres produkter eksporteres utenlands. Dette, sammen med en kombinasjon av erfaringen til og samarbeid med Farm Implements Aps, leverer Ovlac ploger til den norske bonden som passer utmerket til norske forhold. 

Ovlac har egen in-house avdeling som tar seg av forskning og utvikling av produkter slik at de har den beste mulige kvalitet og følger opp med moderne utvikling av sine produkter. Spennet av produkter er mange og retter seg til alle forskjellige aktører. Plogene som eksporteres ut av Spania eksporteres til over 20 land, og kan nå fås hos Eiksenteret!
 

Spesielt for plogene til Ovlac er at de kommer med svingbar bæreaksling. Noe som betyr at man kan låse trekkstangen i senterposisjon, og trekke ploge etter traktoren som en vogn. Dette gjør at bredden på første får holdes konstant selv ved pløying i kurver, i tillegg til at belastningen på konstruksjonen reduseres.

Plogene er også robust designet i stål av høyeste kvalitet. Her er det ikke utført sveisearbeid, så plogrammene er slitesterke og langlevde da rammene ikke innehar svake konstruksjonspunkter. Dette er ploger som er laget for å vare, selv når den blir utfordret av kronglete jordforhold. Det er viktig at plogen man investerer i er slitesterk, og her leverer Ovlac produkter i verdensklasse. 

Trykk på knappene øverst i saken for å kontakte ditt lokale Eiksenter, legg igjen kontaktinformasjonen din for å bli kontaktet med tilbud eller bare kom innom for en prat så sørger vi for at den riktige Ovlac-plogen kan hjelpe deg med pløyinga i årene som kommer. 
 

Sorter Navn (a > å)

OVLAC Liftopphengt vendeplog 120

120-serien vendeplog fra spanske OVLAC er en praktisk fireskjærs plog av høy kvalitet. Denne plogen er bygget for å vare og for å gjøre arbeidet enklest mulig for bonden.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 130

130-serien vendeplog fra OVLAC er den perfekte plogen for deg som trenger en plog av ypperste kvalitet, som er driftssikker og som i tillegg holder nede vekten på selve plogen! Med denne vendeplogen vil du ha et redskap som tåler kompliserte jordtyper og som gjør oppgaven tilfredsstillende effektivt.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 150

150-serien er en kraftig fem-skjærs vendeplog med en maksimal trekkraft på 225 hk. Høy materialkvalitet møter innovativ og effektiv teknologi i en profesjonell og smart vendeplogsløsning.

OVLAC Liftopphengt vendeplog 180

180-serien er Ovlac sin kraftigste vendeplog med en maksimal trekkraft på 285 hk. 180-serien har ekstra forsterket ramme og er den ultimate plogen for deg som trenger en ekstra robust plog.