Skip to main content
Til toppen

Ovlac inntar Eiksenteret!

Den spanske plogprodusenten Ovlac har eksistert i over 80 år. Siden 1936 har familiefirmaet laget ploger. Da sier det seg nesten selv at resultatet vi sitter igjen med, nesten hundre år etter, er et produkt av ypperste kvalitet. I Skandinavia hentes Ovlac-plogene inn av Jens Iversen og danske Farm Implement Aps. Ovlac er ikke ukjente med å levere produkter utenfor landegrensene, da 60% av alle deres produkter eksporteres utenlands. Dette, sammen med en kombinasjon av erfaringen til og samarbeid med Farm Implements Aps, leverer Ovlac ploger til den norske bonden som passer utmerket til norske forhold. 

Ovlac har egen in-house avdeling som tar seg av forskning og utvikling av produkter slik at de har den beste mulige kvalitet og følger opp med moderne utvikling av sine produkter. Spennet av produkter er mange og retter seg til alle forskjellige aktører. Plogene som eksporteres ut av Spania eksporteres til over 20 land, og kan nå fås hos Eiksenteret!
 

Spesielt for plogene til Ovlac er at de kommer med svingbar bæreaksling. Noe som betyr at man kan låse trekkstangen i senterposisjon, og trekke ploge etter traktoren som en vogn. Dette gjør at bredden på første får holdes konstant selv ved pløying i kurver, i tillegg til at belastningen på konstruksjonen reduseres.

Plogene er også robust designet i stål av høyeste kvalitet. Her er det ikke utført sveisearbeid, så plogrammene er slitesterke og langlevde da rammene ikke innehar svake konstruksjonspunkter. Dette er ploger som er laget for å vare, selv når den blir utfordret av kronglete jordforhold. Det er viktig at plogen man investerer i er slitesterk, og her leverer Ovlac produkter i verdensklasse. 

Trykk på knappene øverst i saken for å kontakte ditt lokale Eiksenter, legg igjen kontaktinformasjonen din for å bli kontaktet med tilbud eller bare kom innom for en prat så sørger vi for at den riktige Ovlac-plogen kan hjelpe deg med pløyinga i årene som kommer. 
 

Lenker
Min side