Skip to main content
Til toppen

24. Juli kom det store nyheter fra Massey Ferguson. Deres nye tilskudd i en allerede allsidig katalog har blitt lansert og den nye traktoren heter Massey Ferguson 8S!

Nyhet fra Massey Ferguson

8S er den ultimate traktoren for deg som trenger mange hestekrefter. Massey Ferguson har investert mye tid og ressurser inn i denne traktoren som er laget for å bøye og bryte regler for konvensjonell traktordesign. Massey Ferguson har hørt på hva bonden trenger fra deres traktorer. De har satt i sving en hel haug med ingeniører, og bruk hundretusenvis av timer med testing og validering før de nå kan presentere fremtidsrettet maskin bygget etter bondens behov.

8S kommer i fire modeller. Fra 205 hestekrefter til hele 265 hestekrefter. Modellene kommer med flere, nye transmisjoner, har kraftig hydraulikk, kraftig og kostnadseffektiv motor og moderne og komfortabelt førerhus, samt ergonomiske designvalg og moderne teknologiske smart-løsninger.

Førerhusdesignet «Protect-U» sørger også for at lydnivået er redusert ned i 68 dB, og at vibrasjoner og varme reduseres til et minimum. 

Massey Fergusons «Always running»-løsning følger med som standard i alle land som tilbyr dette. Det vil si at du får utlånstraktor, om traktoren din må inn til reprasjon eller vedlikehold. Traktoren er også alltid på nett. Det vil si at alt av informasjon sendes til skylagring, slik at du alltid har kontroll. Kombinert med informasjonsflyten i førerhuset, som setter kontoret ditt inn i traktoren har du alltid den informasjonen du trenger, og mer til. 

Dette er en traktor for både nå og fremtiden. Den tar de store jobbene, med store redskaper, gir deg full kontroll og tar vare på alle dine behov. 
 

Mens du venter på at de nye modellene skal bli tilgjengelige kan du se våre nåværende modeller fra Massey Ferguson her:
 

Traktorer Fra Massey Ferguson

Har du spørsmål om Traktorer fra Massey Ferguson ta kontakt med en av våre selgere her:

Våre lokale forhandlere

Lenker
Min side