Skip to main content
Til toppen

Du drømte det. Vi bygget det.

Nye Fendt 700 Vario Gen7.

Inspirert av våre kunders drømmer og behov, samt kravet til oss selv om å frembringe de beste innovasjoner og teknologier, har vi utviklet en traktor som ikke lar noen ønsker være uoppfylt – nye Fendt 700 Vario Gen7. 

Den siste generasjonen av Fendt 700 Vario setter nye standarder i dette segmentet over hele verden. I tillegg til dens imponerende ytelse inkluderer det beste med Fendt 700 Vario Gen7 dens enorme fleksibilitet, bærekraftige teknologier og funksjoner som gjør den til ditt nye favorittsted.

 Kontakt ditt lokale Eiksenter for priser og utdypende informasjon. 

En traktor til alle oppgaver

Fendt er kjent for å være kompakte kraftmaskiner som trives like godt utenfor, som på jordet. De gode kjøreegenskapene, komforten, kraften og smidigheten gjør Fendt 700-serien  til den perfekte kombimaskinen.

Teknologier som Fendt DynamicPerformance flerytelseskonsept, et kjølekonsept med skyvende vifte og høyytelseshydraulikk med en leveringshastighet på opptil 220 l/min gjør Fendt 700 Vario Gen7 til en pioner innen 200 - 300 hk klasse og gir en ny dimensjon av ytelse. 

Etter ønske akselererer VarioDrive drivlinje Fendt 700 Vario opp til 60 km/t. Slik mestrer du også transportoppgaver som krever livlighet, hastighet og høy nyttelast uanstrengt og på en måte som sparer drivstoff.

Komfort

De gode kjøreegenskapene til Fendt gjør også bruk utenfor jordet enkelt. Vario-transmisjonen kombinert med det gode førermiljøet gjør at traktoren går godt langs veien og man kan bruke den under lengre transport-oppdrag. 

Med smarte assistansesystemer, som Fendt Stability Control, er økt komfort og forbedret sikkerhet garantert. Ved kjørehastigheter over 20 km/t reduserer systemet automatisk karosserirulling og undertrykker aktivt karosserirulling i svinger.

Det romslige førerhuset imponerer med et kontinuerlig synsfelt på 77° og en rekke detaljer, som den store kjøle- og varmeboksen, en ekstra vindusvisker på høyre side, et kraftig klimaanlegg og mange oppbevaringsrom.

For mer utfyllende informasjon om både pris og funksjoner står vi klare til å hjelpe deg på våre lokale Eiksentre. Ta kontakt, så finner vi din neste perfekte tresker! 

Lenker
Min side